RickFM nieuws

Rick FM tijdelijk niet op de radio

12 april 2024

Door een storing met het internet in het dorpshuis in De Kwakel kunnen de uitzendingen van Rick FM niet worden verstuurd naar de zender en zijn ze dus niet te ontvangen via FM, DAB+. Op de livestream hoort u nonstop muziek.

Het is niet duidelijk hoe lang dit gaat duren. Er moet een nieuwe router komen van Caiway, dat kan zaterdag worden aangesloten, maar misschien duurt het langer voordat de router is geleverd.

Wij betreuren het zeer dat onze uitzendingen hierdoor niet bij u te horen zijn. Onze welgemeende excuses.

 

De medewerkers van Rick FM

Lees verder...

Sport bij Rick FM op zaterdag 13 en zondag 14 april

11 april 2024

Het sportweekeinde bij Rick FM begint zaterdag tussen 17.00 en 18.00 uur met Het Tussendoortje Live Sport zaterdag. De presentatie is deze keer in handen van Jeroen Könst. In deze uitzending de nabeschouwingen van de wedstrijden Legmeervogels - DWS (met Jack Honsbeek), FC Aalsmeer - Batavia'90 (met Ted Verdonkschot) en RKDES - Altior (met Raymond de Jong). Verder in deze uitzending de uitslagen, standen en programma's van het zaterdagvoetbal en het programma voor zondag.

Sport & Co
Zondag is er tussen 11.00 en 13.00 uur een nieuwe uitzending van Sport & Co. De presentatie wordt gedaan door Willeke Rotteveel en Jan Tilburgs. De techniek is in handen van Jan Tilburgs.

In het eerste uur:
- Daniel Hulkenberg, trainer van Qui Vive Dames-1. Met de voorbeschouwing op het thuisduel tegen Reigers uit Hoofddorp.
- Johan Stange van KDO blikt vooruit op de laatste thuiswedstrijd ooit op zondag, van KDO zondag-1. Aan de Vuurlijn is SMVC Fair Play uit Culemborg te gast.
- Robin Kruijsman van FC Aalsmeer zondag-1, over de uitwedstrijd in Leusden bij Roda'46 en de vraag hoe de spelers de zware 0-6 nederlaag tegen KDO hebben verwerkt.
- Linda van Rekum – De Beij, van honk- en softbalvereniging Thamen, over de eerste wedstrijden die gespeeld zijn en de duels die er aan komen.
- de sportieve agenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?

In het tweede uur (tussen 19.00 en 20.00 uur ook te horen op Radio Aalsmeer):
- Wouter Otto, trainer van de heren-1 van Qui Vive, met de voorbeschouwing op de thuiswedstrijd tegen Reigers.
- Rob Straathof van HV Aalsmeer, over de gisteren in de HandbalNL League gespeelde thuiswedstrijd tegen Bevo.
- Francoise van Capel van de UWTC, over een mooi aanbod voor jongere mountainbikers bij de wielervereniging.
- Op het terrein van UWTC is ook de Vitality Club actief. Zij komen elke vrijdagmorgen bij elkaar om samen te sporten en een bakkie te doen. Anton bouter of Jan Tilburgs kunnen hier meer over vertellen.

Het Tussendoortje Live Sport zondag
Zondagmiddag is er tussen 14.00 en 17.00 uur Het Tussendoortje Live Sport, gepresenteerd door Jeroen Könst. In deze uitzending de live verslag van de wedstrijden KDO - SMVC Fair Play (met Harry Hogerwerf) en Roda'46 - FC Aalsmeer (met Rob Springintveld). Na afloop zijn er de nabeschouwingen met KDO-trainer Lex van der Horst en FC Aalsmeer trainer Bas Groenveld. Daniel Hulkenberg en Wouter Otto doen de nabeschouwingen van de hockeywedstrijden van Qui Vive. Verder in deze uitzending de uitslagen en stand van de derde klasse C, terugblikken op het zaterdagvoetbal en veel muziek.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en X.

Lees verder...

De Gouden Zaterdag is veranderd

08 april 2024

 
De 'Gouden Zaterdag' op Rick FM ziet er sinds zaterdag 6 april anders uit. Door het afscheid van Nico Prins met zijn programma 'Goedemorgen Amstelland' en de komende veranderingen in het regiovoetbal zijn er wijzigingen in de programmering op zaterdag.

Om 09.00 uur start Sjors Hogendoorn met 'Goedemorgen Amstelland'. Daarna van 11.00 tot 13.00 uur Kees Hoogervorst met 'Het Hitmuseum'. Stephan de Ruijter presenteert nu drie uur lang zijn programma 'Terugblikken' tot 16.00 uur, in het laatste uur hoor je alleen maar NR.1 Hits.

Vanaf 16.00 uur verandert er voorlopig nog niets. Tot het einde van het voetbalseizoen zullen Jeroen Könst en Peter Brouwer je op de hoogte houden over het zaterdagvoetbal in hun programma 'Het Tussendoortje Live Sport'.

De avond blijft hetzelfde
Frank van Agtmaal draait zijn 60’s & 70’s tot 20.00 uur. Jack Redeker brengt daarna in 'The Connection I Feel Free' de pareltjes uit meer dan 50 jaar popmuziek en Jaap van der Leij sluit de Gouden Zaterdag af met 'Tracks'.

De Gouden Zaterdag bij Rick FM is altijd in beweging. Het complete programma overzicht:
https://www.rickfm.nl/radiogids/programmering

 

Lees verder...

Meer RickFM nieuws