Rick FM Twitter feed
Zondag 28 nov #UitdeKunst gemist? Morgenavond 18-19u de herhaling. Of luister online rickfm.nl/radiogemist/ov…twitter.com/i/web/status/1…
Zondag 28 november was #AlbertKoetzier telefonisch te gast bij Rob de Jonge in zijn programma #RoodWitBlauw' (13.0… twitter.com/i/web/status/1…
Gisterenmiddag was #MartHoogkamer telefonisch te gast bij Rob de Jonge in zijn programma #RoodWitBlauw (13.00-14.00… twitter.com/i/web/status/1…
Morgenmiddag is #MartHoogkamer telefonisch te gast bij Rob de Jonge in zijn programma #RoodWitBlauw (13.00-14.00 uu… twitter.com/i/web/status/1…
Zondag 28 nov #UitdeKunst @naomiheidinga interview met #BenVoorend secretaris en redacteur bij de… twitter.com/i/web/status/1…
Zondag 28 november is #AlbertKoetzier telefonisch te gast bij Rob de Jonge in zijn programma #RoodWitBlauw' (13.00… twitter.com/i/web/status/1…
Zondagmiddag 28 november is #MartHoogkamer telefonisch te gast bij Rob de Jonge in zijn programma #RoodWitBlauw (13… twitter.com/i/web/status/1…
Zondag 21 nov #UitdeKunst gemist. Woensdagavond 18-19u herhaling of luister online👉 rickfm.nl/radiogemist/ov… Present… twitter.com/i/web/status/1…
Zondagmiddag 21 november #MITSMitchell gemist bij Rob de Jonge in zijn programma #RoodWitBlauw? Luister het interv… twitter.com/i/web/status/1…
Zondagmiddag 21 november is #MITSMitchell te gast bij Rob de Jonge in zijn programma #RoodWitBlauw(13.00-14.00 uur)… twitter.com/i/web/status/1…

RickFM nieuws

Zondag 28 november van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'

28 november 2021

Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met Ben Voorend, secretaris en redacteur bij de Stichting De Kwakel Toen & Nu. Daarnaast fijne muziek en een aantal culturele tips.

Ben Voorend is een van de initiatiefnemers van het 'mobiele museum' van Stichting De Kwakel Toen en Nu. De museum-expositie wagen zou zaterdag 27 november feestelijk in gebruik worden genomen, maar vanwege de Corona maatregelen is het feestje doorgeschoven naar het komende voorjaar. De museum-expositie wagen kon onlangs bewonderd worden tijdens de kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel.

De Stichting De Kwakel Toen & Nu bestaat sinds 2006 en heeft als doel om kennis en informatie te verkrijgen en te publiceren over de geschiedenis tot en met de hedendaagse tijd van de woon- en werkgemeenschap De Kwakel. Op de website o.a. nieuws, historische verhalen en foto’s.
https://de-kwakel.com/

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentatrice Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Heb je een leuk item voor Uit de Kunst? Stuur dan een mailtje naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Lees verder...

Programma nieuws van Rick FM voor nog meer Luister Plezier!  

03 november 2021

Vrijdag 5 november start het nieuwe wekelijkse programma de 'Historische Top 40', van 11.00 tot 12.00 uur. Presentatie en samenstelling door Kees Hoogervorst.
1 januari 1965 startte radio Veronica een nieuw wekelijks fenomeen op de radio. De Veronica Top 40. Tot op de dag van vandaag bestaat deze Top 40 nog steeds als de Nederlandse Top 40.Een uur lang de pareltjes uit een Top 40 uit dezelfde week van één van de voorgaande jaren. Met ook de alarmschijf van die week en de Top 3 non-stop achter elkaar. Ook kijken we in dit uur terug op de gebeurtenissen in dat jaar en welke films draaiden er in de bioscoop en welke programma’s werden er op TV gekeken.

Jack Redeker is nieuw in ons team en te horen op zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur met zijn programma 'The Connection I Feel Free'. Een programma met muziek van alle tijden, oud, nieuw, onbekend en een van herkenning. Met Pop, Rock, Blues, Singer-Songwriter, Sympho/Prog, Americana, Country, Folk en Soul.

Jaap van der Leij is weer terug met zijn wekelijkse 'Country Roads' op de zondagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Het programma 'Back to the 70’s' met Nico Prins is nu ook dagelijks te horen van maandag t/m donderdag tussen 11.00 en 12:00 uur. En ook twee uur lang op de dinsdagavond van 21.00 tot 23.00 uur. Hits, tips en albumtracks uit de jaren 70. Met o.a. de Historische Alarmschijf, de 70’s Jukebox en de Nederpop Plaat.

'Tussendoortje Live' op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur is weer gestart. Nu de voetbalcompetitie weer volop loopt zijn Jeroen Könst en Peter Brouwer weer op zondagmiddag in de studio om verslag te doen van de lokale wedstrijden. Dit met de verslaggevers ter plaatse; Cor Onderwater, Chris Vermeij en Eppo Buskermolen.

Complete programma informatiehttps://www.rickfm.nl/radiogids/programmering

Samenwerking RTV Amstelveen.
Sinds september zijn de programma’s van Rick FM op de kabel in Amstelveen te beluisteren via de frequentie van RTV Amstelveen (102.8 FM) De reden van deze uitbreiding is het feit dat RTV Amstelveen met de radioafdeling gestopt is en zich volledig op TV gaat richten.

DAB+ ontvangst.
We hebben ook goed nieuws voor de DAB+ luisteraars want onze programma’s zijn nu door zender aanpassingen nog beter te ontvangen via kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz

Luisteren naar Rick FM:
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM; KPN 1080
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/programmering

DAB+ kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
TuneIn App;  https://tunein.com/radio/Rick- FM-1063-s81518/  https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#rickfm #programmanieuws #nieuweprogrammas

Lees verder...

Uit de Kunst op zondag 7 november, herhaling woensdag 9 november

03 november 2021

Zondag 7 november van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'. Interviews met Jos Rijnbeek van InUithoorn.nl en Gerard Lohuis, directeur van Poppodium P60 in Amstelveen.

InUithoorn.nl, voor en door Uithoornaars.
Jos Rijnbeek is een van mannen achter InUithoorn.nl. De Facebookpagina bestaat bijna tien jaar en heeft meer dan 4.300 volgers uit meer dan 30 landen. Het eerste bericht was op 23 november 2011. Op de website www.inuithoorn.nl staan meer dan 12.000 afbeeldingen, veel verhalen en ook video’s uit de historie van Uithoorn.

Poppodium P60 bestaat 20 jaar.
Er is nog een jubilaris, Poppodium P60 in Amstelveen bestaat 20 jaar. Met directeur Gerard Lohuis duiken we in de historie.
https://www.p60.nl/

Daarnaast natuurlijk fijne muziek en culturele tips. Heb je een leuk item voor Uit de Kunst? Stuur dan een mailtje naar naomi.heidinga@rickfm.nl

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

 

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

Lees verder...

Meer RickFM nieuws