RickFM nieuws

Rutger van Barneveld in Rood Wit Blauw

26 april 2024

Zondag 28 april is Rutger van Barneveld telefonisch te gast in Rood Wit Blauw, 13.00 - 14.00 uur. Rutger timmert lekker aan de weg als volkszanger.

Er is weer een nieuwe single uit: Wie drinkt er één met mij. We praten bij met Rutger en draaien natuurlijk deze nieuwe single. Videoclip:

'Rood Wit Blauw' met Rob de Jonge is er elke zondagmiddag van 13.00 met alleen maar Nederlandstalige muziek. Elke week de nieuwe Rick FM Nederpop Tip, een 'Hollandse Nieuwe' en de nummer één uit de Nederlandstalige top 10. Regelmatig komen er gasten in het programma.


Luisteren naar Rick FM.
Uithoorn en De Kwakel:
Caiway 99.0 FM
Ether 106.3 FM
Digitaal Caiway 867
Digitaal Delta 800
Aalsmeer:
Caiway 93.1 FM
Digitaal Caiway 867
Digitaal Delta 800
DAB+ 5a 174,9 mhz
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Lees verder...

Sport bij Rick FM op zondag 28 april

25 april 2024

De voetbalteams uit de regio komen dit weekeinde niet in actie in de competitie. Legmeervogels, FC Aalsmeer zaterdag-1 en RKDES zijn vrij in verband met Koningsdag en KDO en FC Aalsmeer zondag-1 hebben donderdagavond gespeeld. Hierdoor vervallen bij Rick FM de uitzendingen van Het Tussendoortje Live Sport op zaterdag en zondag. Het sportweekeinde begint daardoor op zondag 28 april, tussen 11.00 en 13.00 uur, met Sport & Co, gepresenteerd door Jan Tilburgs (en onder voorbehoud Willeke Rotteveel). De techniek wordt gedaan door Jan Tilburgs.

In het eerste uur:
- Daniel Hulkenberg, trainer van Qui Vive Dames-1. Met de voorbeschouwing op de uitwedstrijd in Leiderdorp tegen Alecto.
- Ruud Neeft, assisten-trainer van de heren-1 van HV Aalsmeer, over de gespeelde wedstrijden tegen Volendam en Houten en de komende wedstrijden tegen Hurry Up en Lions
- Linda van Rekum – De Beij, van honk- en softbalvereniging Thamen, over de gespeelde en te spelen wedstrijden van de eerste honk- en softbalteams.
- de sportieve agenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?

In het tweede uur (tussen 19.00 en 20.00 uur ook te horen op Radio Aalsmeer):
- Wouter Otto, trainer van de heren-1 van Qui Vive, met de voorbeschouwing op de uitwedstrijd in Oegstgeest tegen koploper Leiden.
- Jos Cornelissen van Running Blind, een landelijke organisatie die visueel gehandicapte hardlopers helpt om toch aan hardloopwedstrijden mee te doen. Jos is hier al jaren bij betrokken en kan er alles over vertellen.

Zondagmiddag is er geen Tussendoortje Live Sport.In plaats daarvan is een compilatie van de lintjesregen van afgelopen vrijdag te horen.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en X.

Lees verder...

De Gouden Zaterdag is veranderd

08 april 2024

 
De 'Gouden Zaterdag' op Rick FM ziet er sinds zaterdag 6 april anders uit. Door het afscheid van Nico Prins met zijn programma 'Goedemorgen Amstelland' en de komende veranderingen in het regiovoetbal zijn er wijzigingen in de programmering op zaterdag.

Om 09.00 uur start Sjors Hogendoorn met 'Goedemorgen Amstelland'. Daarna van 11.00 tot 13.00 uur Kees Hoogervorst met 'Het Hitmuseum'. Stephan de Ruijter presenteert nu drie uur lang zijn programma 'Terugblikken' tot 16.00 uur, in het laatste uur hoor je alleen maar NR.1 Hits.

Vanaf 16.00 uur verandert er voorlopig nog niets. Tot het einde van het voetbalseizoen zullen Jeroen Könst en Peter Brouwer je op de hoogte houden over het zaterdagvoetbal in hun programma 'Het Tussendoortje Live Sport'.

De avond blijft hetzelfde
Frank van Agtmaal draait zijn 60’s & 70’s tot 20.00 uur. Jack Redeker brengt daarna in 'The Connection I Feel Free' de pareltjes uit meer dan 50 jaar popmuziek en Jaap van der Leij sluit de Gouden Zaterdag af met 'Tracks'.

De Gouden Zaterdag bij Rick FM is altijd in beweging. Het complete programma overzicht:
https://www.rickfm.nl/radiogids/programmering

 

Lees verder...

Meer RickFM nieuws