RickFM nieuws

Wolter Kroes was in Rood, wit en blauw

18 maart 2024

Zondag 17 maart had Rob de Jonge in zijn programma 'Rood Wit Blauw' een telefonisch interview met Wolter Kroes.

Wolter vertelde o.a. over zijn jubileumjaar en de nieuwe single
'Alles Wat Ik Wil', die deze week de Rick FM Nederpop Tip is.
Videoclip: https://m.youtube.com/watch?si=8KIaPrKq5Qoooo0N&v=NNhlRrMxlUY&feature=youtu.be

Er komt ook een nieuw album 'Eindeloos', waarvan het eerste deel op 12 april verschijnt. Het tweede deel komt in het najaar. Als kers op de taart staat hij op 31 mei in Het Concertgebouw met zijn eigen jubileum show, 35 jaar Wolter Kroes live in concert.

Interview gemist?
Luister het via:
https://www.rickfm.nl/radiogemist/overzicht?radio_date=17-03-2024&radio_search=Rood+wit

Het interview start op 41.34 min.

Op zondagmiddag maakt Rob de Jonge in zijn programma 'Rood Wit Blauw' (13.00-14.00 uur) iedere week de Rick FM Nederpop Tip bekend. Je hoort hem in veel programma’s en de hele week.

'Rood Wit Blauw' met Rob de Jonge, elke zondagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur lekkere Nederlandstalige muziek. Elke week de nieuwe Rick FM Nederpop Tip, een 'Hollandse Nieuwe' en de nummer één uit de Nederlandstalige top 10. Regelmatig komen er gasten in het programma.

Lees verder...

RickFM zoekt commercieel talent

15 maart 2024

Wil jij scoren voor een grote groep enthousiaste vrijwilligers? Solliciteer dan nu op onze vacature, vrijwilliger commerciële zaken. Want wij zoeken een commercieel talent.

Wij zijn op zoek naar een commerciële man/vrouw die ons radiostation wil vertegenwoordigen en zorg draagt voor extra inkomsten. Heb jij ervaring met het werven van adverteerders, sponsors en donateurs, dan willen wij jou graag ontmoeten.

Het is een belangrijke functie die inkomsten oplevert. Deze inkomsten komen o.a. uit; Radio commercials, website banners en programma sponsoring. 

Vrijwillige basis
De vrijwilliger commerciële zaken werkt nauw samen met de penningmeester en zal de eerste periode kunnen rekenen op een deskundige begeleiding. De functie is op vrijwillige basis. 

Kandidaten kunnen reageren via een e-mail naar: vacature@rickfm.nl

Rick FM is de lokale omroep voor de gemeente Uithoorn en de regio. Met ruim zestig enthousiaste vrijwilligers zenden wij 24/7 uit in de ether, op de kabel en internet.

Er is veel aandacht voor lokaal nieuws-weerbericht, sport, kunst, cultuur en lokale politiek. Daarnaast bieden wij een variëteit aan muziekprogramma’s en informatie over lokale activiteiten/ evenementen.

Lees verder...

Peter de Wit is eerste erelid RickFM

18 februari 2024

Peter de Wit op lokatie

Op een speciale medewerkersbijeenkomst van RickFM is Mark van Bemmelen, bekend onder zijn radionaam Peter de Wit, postuum benoemd tot eerste erelid.

Broers en andere familieleden kregen een korte toespraak met beeld en geluidsfragmenten. Peter de wit was een enthousiaste programmamaker bekend van zijn programma's "De weekdoorzaagshow" en op zaterdagmiddag "Terugblikken", jouw vriendje van de zaterdagmiddag.

Peter begon in de piratentijd met uitzendingen maken en stond bekend om zijn enthousiasme, lange verhalen en jinglegebruik. Vooral het kopen van professionele jingles bij bedrijven als Topformat en Ziaja en Dorst vond hij heel belangrijk. Het programma en het hele radiostation moest een professionele uitstraling hebben. Ook na zijn dood heeft hij RickFM een professioneel custom made pakket van stationjingles geschonken.

Peter overleed in 2012 op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Van secretaris Trudy Hogenboom ontvingen zijn familieleden bloemen en in de studio werd het erelidbord opgehangen.









Lees verder...

Meer RickFM nieuws