Adverteren bij Rick FM

DE KRACHT VAN HERHALING

Versterk uw merk met de kracht van Rick FM en bereik uw doelgroep via onze mediakanalen - Radio - Website - Social Media

Rick FM is dé lokale omroep van de gemeente Uithoorn. Met onze mediakanalen voorzien wij Uithoorn en De Kwakel en omgeving (Amstelveen en Aalsmeer), ruim 75.000 regiogenoten, van het laatste regionieuws en bieden een gevarieerd programma-aanbod.

Danny Noorlander, commerciële zaken, komt graag bij u langs om u verder te helpen met uw communicatie en om onze werkwijze uit te leggen. Samen met u bedenken wij een effectieve en creatieve campagne en produceren wij commercials, passend bij uw budget. Door onze ervaring heeft Rick FM voor elk media vraagstuk een creatieve oplossing.

Meer weten? Bel Danny Noorlander - 06-22993753 of stuur een email naar danny.noorlander@rickfm.nl
 
DE MOGELIJKHEDEN

Weekactie
De weekactie is een korte actie op radio en internet. Meerdere aanbiedingen van Uithoornse- en Kwakelse ondernemers worden op radio gebundeld tot één pakkende commercial. Op internet zijn de aanbiedingen te vinden op de speciale pagina: www.rickfm.nl/weekaanbiedingen

Banner
Een banner op de homepage van www.rickfm.nl met een directe link naar uw eigen website of andere uiting.
 
Radioreclame
Een eigen commercial op Rick FM. De commercials worden uitgezonden tussen 7.00 en 22.00 uur rond de verscheidene landelijke en lokale nieuws uitzendingen.

Sponsoring Radio
Een of meerdere radioprogramma’s, aangeboden door uw bedrijf. Een prima manier om uw naamsbekendheid te vergroten eventueel rondom een thema.

Met een hartelijke groet,

Danny Noorlander - 0622993753

Commerciële zaken Rick FM