RickFM zoekt commercieel talent

Wil jij scoren voor een grote groep enthousiaste vrijwilligers? Solliciteer dan nu op onze vacature, vrijwilliger commerciële zaken. Want wij zoeken een commercieel talent.

Wij zijn op zoek naar een commerciële man/vrouw die ons radiostation wil vertegenwoordigen en zorg draagt voor extra inkomsten. Heb jij ervaring met het werven van adverteerders, sponsors en donateurs, dan willen wij jou graag ontmoeten.

Het is een belangrijke functie die inkomsten oplevert. Deze inkomsten komen o.a. uit; Radio commercials, website banners en programma sponsoring. 

Vrijwillige basis
De vrijwilliger commerciële zaken werkt nauw samen met de penningmeester en zal de eerste periode kunnen rekenen op een deskundige begeleiding. De functie is op vrijwillige basis. 

Kandidaten kunnen reageren via een e-mail naar: vacature@rickfm.nl

Rick FM is de lokale omroep voor de gemeente Uithoorn en de regio. Met ruim zestig enthousiaste vrijwilligers zenden wij 24/7 uit in de ether, op de kabel en internet.

Er is veel aandacht voor lokaal nieuws-weerbericht, sport, kunst, cultuur en lokale politiek. Daarnaast bieden wij een variëteit aan muziekprogramma’s en informatie over lokale activiteiten/ evenementen.