ZAAI-groeitraject voor startende ondernemers

Het ZAAI-groeitraject: nu ook beschikbaar voor startende ondernemers in Uithoorn en De Kwakel 

Het populaire "ZAAI-groeitraject", dat oorspronkelijk bedoeld was om startende ondernemers in Aalsmeer te ondersteunen, geeft ook dit jaar in samenwerking met de gemeente Aalsmeer en gemeente Uithoorn weer aan een aantal ondernemers in Uithoorn en De Kwakel de kans om mee te doen. Dit initiatief is bedoeld om ondernemers in beide gemeenten te helpen groeien en bloeien.

Het ZAAI-groeitraject is een uniek programma dat beginnende ondernemers voorziet door middel van mentorschap, coaching, masterclasses, intervisie, buddyschapen netwerkmogelijkheden deelnemers de kans om hun zakelijke vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen en hun netwerk en zichtbaarheid te vergroten.

Hoe kunnen ondernemers deelnemen?Aan het ZAAI-groeitraject kunnen maximaal 30 ondernemers deelnemen. De totaalwaarde van het groeitraject is €2150,-. Met een eigen bijdrage van €175,- stelt de gemeente Aalsmeer en Uithoorn de rest van dit bedrag voor jou als startende ondernemer beschikbaar.

Ondernemers in Aalsmeer en Uithoorn die geïnteresseerd zijn in deelname aan het ZAAI-traject kunnen zich tot en met 24 september aanmelden via de officiële website: www.zaaiaalsmeer.nl


Het programma is bedoeld voor startende ondernemers (0-3 jaar) die reeds staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en minimaal 24 uur per week in en aan hun bedrijf werken. Het vraagt om commitment, tijd en inzet. 

 

Bron: via Hans Busscher

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch