Wij zoeken vrijwilligers

Ruim 60 vrijwilligers maken met elkaar onze lokale omroep. Ze presenteren programma’s, doen de techniek en onderhouden de apparatuur en systemen Er is een nieuwsredactie team en medewerkers die social media en de promotie en evenementen en activiteiten verzorgen. 

Bij Rick FM is altijd plaats voor gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Interesse om mee te werken aan onze werkzaamheden en activiteiten? Neem dan contact met ons op! Rick FM werkt uitsluitend met vrijwillige medewerkers en heeft geen betaalde functies.

Vacatures

Nieuwsredactie.
- Redacteur voor het verwerken van de persberichten voor de website en voor radio nieuwsberichten.
- Redacteur voor social media berichten; Facebook,  Twitter en Instagram.
(Het is werk wat ook heel goed thuis gedaan kan worden)

Verslaggevers.
Verslaggever om interviews op te nemen en reportages te maken bij evenementen en activiteiten.

Technici.
Voor de montage van interviews en opnames maken met presentatoren. Ook voor de eindmontage van items en complete programma’s.

Ben je geïnteresseerd om op vrijwillige basis ons team te versterken? Volg je mogelijk een opleiding in Communicatie/Journalistiek en zoek je een plek waar je ervaring op kunt doen?

We zijn op zoek naar radio collega’s.
Die de Nederlandse taal uitstekend beheersen.
Met een creatieve inslag.
Die leergierig zijn, goed kunnen omgaan met feedback, zelfstandig en ook in een team kunnen werken.

Het inwerken en begeleiden is door ervaren collega’s. 

Met het Rick FM team ben je onderdeel van de dagelijkse activiteiten om de inwoners van Uithoorn, De Kwakel en de regio te informeren met nieuws en afwisselende muziekprogramma’s.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden om als vrijwilliger bij Rick FM aan de slag te gaan. Stuur een mail naar; vacature@rickfm.nl  en vertel ons waarom jij ons team komt versterken.

Informatie over Rick FM.
Rick FM is dé lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel, met dagelijks en 24 uur per dag gevarieerde programma’s.

Informatie, nieuws en interviews op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur in het live programma 'Goedemorgen Amstelland' en tussen 17.00 en 18.00 uur in het radioprogramma 'Info Direct'.
 Ieder weekend de 'Gouden Zaterdag' met de hele dag vol met muziek in diverse programma’s. Zondags o.a.; een uur kunst en cultuur in 'Uit de Kunst', 'Sport & Co' met interviews over sport en andere actualiteiten. De wedstrijdverslagen van Legmeervogels, KDO en RKDES in het programma 'Het Tussendoortje' en ook het gezellige 'Rood Wit Blauw' met Nederlandstalige muziek en de Nederpop Tip van de week.