Week van de ontmoeting in Uithoorn

Het evenement vindt plaats van 03 oktober 2023 t/m 04 oktober 2022

UITHOORN - Van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. In deze week organiseert Uithoorn voor Elkaar de Week van de Ontmoeting, met een mooi programma van activiteiten voor jong en oud, waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Het is ook een leuke manier om kennis te maken met activiteiten in Uithoorn. De meeste activiteiten zijn gratis.

Op het programma staan onder meer sportieve, creatieve en ontspannende lessen en workshops: wat denk je bijvoorbeeld van een workshop Dikke dames schilderen of een dansavond (Zing & Swing mee)? Ook zijn er wandelingen, open buurtkamers, gratis proeflessen Meer Bewegen voor Ouderen en een gezamenlijke maaltijd.

In de agenda op de website van Uithoorn voor Elkaar leest u welke activiteiten er allemaal zijn, op welke locaties en welke dagen. We hopen elkaar te ontmoeten! Kijk voor meer informatie ook op www.uithoornvoorelkaar.nu/agenda.  

Dinsdag 3 oktober

* De Kuyper: Ontmoeten en Bewegen, met na afloop koffie, Buurtkamer De Kuyper

* Bilderdijkhof: Zanginstuif, RGM 55+, Aan Tafel met De Eetclub, Workshop Dikke dames schilderen,               Ontmoetingsgroepen voor mensen met dementie

Woensdag 4 oktober

* Bilderdijkhof; wandelgroep met na afloop koffie, Ontmoetingsgroepen voor mensen met dementie

* Ponderosa en De Quakel: gratis proeflessen Meer Bewegen voor Ouderen Fit & Vitaal

* Uithoorn voor Elkaar zorgt in deze week voor iets lekkers bij de koffie.

 

 Bron: Uithoorn voor Elkaar, bewerkt voor Rick FM door Marga Kouw