Vuk loopt mee met de tandarts

AMSTELVEEN - “Ik wens dat ik een keer mag meekijken bij de tandarts,” wenste Vuk Benovic uit Amsterdam, één van de kunstenaars van Stichting Ons Tweede Thuis, die de wensbank in de hal van Ziekenhuis Amstelland hebben gemaakt. Tandartsenprakijk Liem-Oei in Amstelveen reageerde enthousiast op deze wensvraag en opende gastvrij haar deuren voor Vuk.

Vuk's dag werd extra bijzonder gemaakt door Tandartsenpraktijk Liem-Oei, die hem niet alleen hartelijk verwelkomde, maar ook een speciaal ontworpen t-shirt in de huisstijl van de praktijk aanbood, zodat Vuk zich helemaal een deel van het tandartsenteam kon voelen. Vuk kreeg de gelegenheid om aanwezig te zijn bij diverse tandheelkundige behandelingen, waardoor zijn wens om de tandartspraktijk van dichtbij te ervaren volledig in vervulling ging. Vuk genoot met volle teugen van deze bijzondere middag.

Wensbank Ziekenhuis Amstelland
Sinds vorig jaar siert de wensbank de hal van Ziekenhuis Amstelland. Dit kunstwerk is ontworpen door ontwerper Piet Cohen uit Amstelveen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

 

Bron- Persbericht - bewerkt voor Rick FM door Jan Tilburgs - Foto WISH 3