VRIENDENCONCERT FORT DE KWAKEL

Het evenement vindt plaats op 18 juni 2023

Fort De Kwakel is zondagmiddag 18 juni opnieuw het podium voor Nederlandstalige luisterliedjes. Kwakelaar Daan Bartels treedt er nog eenmaal op, samen met zijn muzikale vrienden.

Daan en Maurice keren terug in Bart ’t Fort met zelfgeschreven liedjes en bekende liedjes uit de nederpop. En natuurlijk zingt Daan bij die gelegenheid zijn ode aan De Kwakel, geschreven op de melodie van Het Dorp. Ook komt zanger Remco ditmaal ten tonele. Remco zingt Nederlandstalige chansons, die Daan en Maurice speciaal voor hem geschreven hebben. Daan Bartels: "Liedjes schrijven is het leukste wat er is. En als je ze dan geschreven hebt, dan wil je ze natuurlijk ook laten horen aan publiek. Daarom keren we nog eenmaal terug naar Het Fort, ditmaal met Remco. Als hij mijn teksten zingt, dan luister ik vol trots. Hij doet het erg goed!"

Alle liedjes van Daan & Maurice en van Remco zijn terug te vinden op Spotify. Daan en Maurice gaven vorig jaar al enkele uitverkochte optredens Het Fort, zowel binnen als buiten op het terras. Voor komend jaar heeft Daan reisplannen. Daarom wordt dit concert het laatste optreden in De Kwakel.

Het optreden van het muzikale drietal begint op zondagmiddag 18 juni om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. De entree is € 15,00 euro per persoon. Reserveren kan via www.hetlied.nl.


Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch