Vivid sessions XL

Het evenement vindt plaats op 24 april 2024

Muzikant, marketeer en verbinder pur sang Isaac Bullock komt weer met zijn succesvolle #vividsessions naar P60. De Vivid Sessions zijn inmiddels ruim 10 jaar dé hangout place voor bekende en beginnende muzikanten, maar ook voor live-muziekliefhebbers.

Leden van bands als Snarky Puppy, Prince, Level 42, Macy Gray, Anderson Paak. en Larry Graham zijn een paar van de talloze special guests die op deze sessie gespeeld hebben. Het doel is en blijft altijd; een platform zijn waar aanstormende talenten en doorgewinterde muzikanten elkaar ontmoeten én van elkaar leren, door samen te spelen voor een open minded audience. Learning by doing!

Over de Vivid Sessions:
Tijdens de Vivid Sessions, elke keer begeleid door een unieke huisband, krijg jij de kans om het podium te betreden met je idolen. Stap op de avond zelf naar sessieleider Isaac en speel de sterren van de hemel tijdens deze bijzondere jam.

Dus, ben jij helemaal thuis in de muziek? Heb jij zin in een lekkere jam? Kom dan naar de aanstaande Vivid Sessions bij P60. Van Soul en Funk tot Hip Hop, van Jazz tot Pop & R&B, niks is te gek! Zien we je daar?

De basisbezetting zal deze avond bestaan uit:
Annemieke (Miekes Voice) - Vocalen
Quinten Huigen – Vocalen/Gitaar
Dirk de Nijs (Suzan & Freek) - Drums
Rik van der Ouw - Bas
Marko Dundovic - Toetsen
Isaac Bullock - Host/Vocalen/Sessieleider
Woensdag 24 april kan jij bij de Vivid Sessions in Amstelveen zijn. Meedoen is gratis!

Kijk voor meer informatie op: p60.nl/2024/vivid-sessions

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch