Stille Schoonheid: kunst in Aalsmeer en omgeving

Het evenement vindt plaats van 03 februari 2024 t/m 17 maart 2024

Ook in 2024 staan de tentoonstellingen in het Oude Raadhuis van KCA in het teken van Kunst uit Aalsmeer. Ria Scheewe (fotografie) en Henry Calvetti (olieverf schilderijen) bijten het spits af met hun tentoonstelling Stille Schoonheid. Hun expositie wordt zaterdag 3 februari aanstaande om 16 uur feestelijk geopend door kunstliefhebber Karin Eveleens. Iedereen is van harte welkom.

De één komt uit Amsterdam, de ander uit Marseille, maar allebei wonen ze al jaren in Aalsmeer waar ze iedere dag opnieuw geboeid raken door de schoonheid die ze in en rond Aalsmeer tegenkomen. En beide hebben ze een bijzonder talent om die schoonheid te vertalen in kunst: de een met de camera, de ander met verf en penseel. Ria is een echte sfeerfotograaf. Zij beheerst de kunst om de juiste sfeer op beeld vast te leggen. Met elke klik vangt ze een bijzonder ogenblik. Hij geniet ervan om stadsgezichten, landschappen, stillevens en portretten op zijn doek tot leven te brengen.

Van 3 februari tot en met 17 maart 2024 is de bijzondere kunst van Ria Scheewe en Henry Calvetti te zien in het Oude Raadhuis van KCA, iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur. De kunstenaars zullen er geregeld zijn om persoonlijk tekst en uitleg te geven aan bezoekers.

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch