Sportuitzendingen 2 en 3 december

Het sportweekeinde bij Rick FM start zaterdag, tussen 17.00 en 18.00 uur met Het Tussendoortje Live Sport, gepresenteerd door Peter Brouwer. In deze uitzending de nabeschouwingen van de voetbalwedstrijden Hoofddorp - Legmeervogels (met Jack Honsbeek), SVL - FC Aalsmeer (met Ted Verdonkschot) en ASC - RKDES (met Raymond de Jong). Verder in deze uitzending de uitslagen en standen van de zaterdagcompetities en een vooruitblik op het voetbalprogramma van zondag.

Sport & Co

Zondag is er tussen 11.00 en 13.00 uur een nieuwe aflevering van Sport & Co, verzorgd door Monique Musch.

In het eerste uur zijn er gesprekken met:
- Johan Stange van KDO, met de voorbeschouwing op de uitwedstrijd in Utrecht tegen koploper Sporting'70. De Utrechters hebben tot dusver alle acht gespeelde wedstrijden gewonnen.
- Robin Kruijsman van FC Aalsmeer, met een vooruitblik op de wedstrijd tussen FC Aalsmeer en het Amsterdamse Swift, die zondagmiddag aan de Beethovenlaan in Aalsmeer wordt gespeeld. Swift staat achter Sporting'70 op de tweede plaats in 3C.
- Rob Straathof, teammanager van HV Aalsmeer. Vorige week zondag wonnen de Aalsmeerse handballers met 38-34 van Volendam en zaterdagavond stond de uitwedstrijd in het Drentse Zwartemeer tegen Hurry Up op het programma.

Verder in dit uur de sportieve agenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?

In het tweede uur (tussen 19.00 en 20.00 uur ook te horen op Radio Aalsmeer):
- Peter Zijerveld, de vaste wielerspecialist. Nu de winterstop van de diverse competities nadert, kijkt Peter de komende weken naar de prestaties van individuele sporters uit de regio. Vandaag spreekt Peter met Enzo Leijnse, een jonge wielrenner uit de opleidingsploeg van DMS-firmenisch, over zijn ontwikkeling als professioneel wielrenner en zijn plannen voor het komend seizoen.

Het Tussendoortje Live Sport Zondag

Van 14.00 tot 17.00 uur is er de zondagse editie van Het Tussendoortje Live Sport, gepresenteerd door Jeroen Könst. In deze uitzending de live verslagen van de wedstrijden Sporting'70 - KDO (met Harry Hogerwerf) en FC Aalsmeer - Swift (met Rob Springintveld). Trainers Lex van der Horst (KDO) en Bas Groenveld (FC Aalsmeer) doen aansluitend de nabeschouwingen. Ook in deze uitzending de uitslagen, standen en het programma van het zondagvoetbal en een terugblik op het voetbal van zaterdag.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en X.