Sportuitzendingen 18 en 19 maart

Het sportweekeinde bij Rick FM begint zaterdag met Het Tussendoortje Live Sport, gepresenteerd door Peter Brouwer. Tussen 17.00 en 18.00 uur zijn er de nabeschouwingen van de voetbalwedstrijden Legmeervogels - ESTO (met Alain Hijman), RVC'33 - FC Aalsmeer (met Ted Verdonkschot) en RKDES - VVSB (met Raymond de Jong). Verder alle voetbaluitslagen, de competitiestanden en de programma's voor zondag en volgende week zaterdag.

SPORT & CO

Zondag is er tussen 11.00 en 13.00 uur een nieuwe aflevering van Sport & Co. De presentatie wordt gedaan door Jan Tilburgs en Dean Rijneker. De techniek is in handen van Verena Ratterman.

De onderwerpen / gasten van het eerste uur:
- Johan Stange van KDO. De Kwakelaars gaan in Langeraar op bezoek bij Altior. Thuis werd met 2-0 gewonnen van de 'bonenbuiken'. Winst zondag in de uitwedstrijd is welkom, want KDO staat nog steeds laag op de ranglijst.
- Rody Springintveld, elftalleider van FC Aalsmeer. Vanmiddag spelen de Aalsmeerders, na een vrije dag vorige week, thuis tegen HWD (Het Witte Dorp) uit Rotterdam-West. Uit werd gewonnen. Op eigen veld hopen de Aalsmeerders uiteraard ook weer aan het langste eind te trekken en zo de vierde plaats te verstevigen.
- Eric Otto, trainer-coach van de Dames 1 van Qui Vive. Vorige week wonnen de dames met 0-1 van Forescate en vanmiddag is de thuiswedstrijd aan de Noorddammerweg tegen Haarlem.

Verder in dit uur de uitslagen van het pandoeren en de sportagenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?

In het tweede uur (ook op radio Aalsmeer te horen vanaf 19.00 uur) zijn er gesprekken met / over:
- Wouter Otto, trainer-coach van de Heren 1 van Qui Vive. Vorige week won zijn ploeg met 1-6 bij HIC en vanmiddag treden de heren op eigen veld aan tegen Berkel-Rodenrijs.
- Niels ten hagen en Wilco Hoogeveen, over een nieuwe en spannende activiteit in Fort De Kwakel.
- Gerard van Veen. Hij was 9 jaar voorzitter van UWTC en inmiddels benoemd tot erevoorzitter.

TUSSENDOORTJE LIVE SPORT ZONDAG

Zondagmiddag is er tussen 14.00 en 17.00 uur een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport, gepresenteerd door Jeroen Könst. Met in deze uitzending de live verslagen van de voetbalwedstrijden Altior - KDO en FC Aalsmeer - HWD. Na afloop de nabeschouwingen met KDO-trainer Edwin Reder en FC Aalsmeer oefenmeester Bas Groenveld. Daarnaast een terugblik op het zaterdagvoetbal en een terugblik op de hockeyduels van Qui Vive. Verder het competitieoverzicht met de uitslagen en programma's voetbal en de sportagenda.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.