RKDES niet verder in nacompetitie

De Kudelstaartse club RKDES moest het in de nacompetitie opnemen tegen Oudewater. Volgens trainer Raymond de Jong twee clubs die aan elkaar zijn gewaagd, maar zaterdag was Oudewater duidelijk iets beter.

"Oudewater had ook wat meer slimmigheidjes", zei De Jong op Rick FM. Maar volgens hem liep het ook niet helemaal bij RKDES.

In de eerste helft kwamen de Kudelstaarters met 1-0 achter. Na rust waren er enkele wissels en kwamen ze weer terug tot 1-1.

Verlenging
Er was volgens De Jong weer geloof, maar het lukte niet om nog een doelpunt te maken en dus werd het verlenging.

Daarin was Oudewater duidelijk sterker. In de honderdste minuut werd het 2-1 en daarna nog 3-1.

"We hebben terecht verloren, maar we kunnen trots zijn op wat we dit seizoen hebben neergezet. Iedereen weet weer waar Kudelstaart ligt", aldus trainer Raymond de Jong.

Toekomst trainer
Het was ook zijn laatste wedstrijd bij RKDES. Volgens seizoen is De Jong assistent-trainer bij FC Aalsmeer onder Ted Verdonkschot.