Open dagen Club Amstelring

14 september 2023

Open dagen Club Amstelring

Amstelring Inloop en Dagbesteding nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan de Open Dagen, die samenvallen met de Week van de Ontmoeting van 28 september tot en met 6 oktober 2023. Gedurende deze week, voorheen bekend als de Week van de Eenzaamheid, willen we een warm welkom bieden aan iedereen die op zoek is naar gezelligheid, inspiratie en nieuwe vriendschappen.

Tijdens onze Open Dagen zullen we een scala aan activiteiten en evenementen aanbieden, allemaal met als doel om mensen samen te brengen en een gevoel van gemeenschap te creëren. We geloven dat sociale interactie en betrokkenheid een positieve invloed hebben op het welzijn van mensen. Daarom hebben we een gevarieerd programma opgesteld waarbinnen voor ieder wat wils te vinden is. 


Enkele hoogtepunten van onze Open Dagen zijn: 

Workshops: Leer nieuwe vaardigheden en ontdek creatieve hobby's.

Koffie Inloop: Geniet van een gezellige babbel en een kopje koffie met anderen.

Stoelyoga: Verbeter uw gezondheid en welzijn met ontspannende stoelyoga.

Bingo: Test uw geluk en win geweldige prijzen.

Live Muziek: Laat u betoveren door live optredens van getalenteerde artiesten.

En nog veel meer! Er zijn tal van andere activiteiten en verrassingen te ontdekken.

Iedereen is welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan de activiteiten die hen aanspreken. Het maakt niet uit of u jong of oud bent, waar u vandaan komt, of wat uw achtergrond is; bij Amstelring Inloop en Dagbesteding is iedereen welkom.

Kom langs, maak nieuwe vrienden, en ervaar de warme en gastvrije sfeer van Amstelring Inloop en Dagbesteding. Samen kunnen we de Week van de Ontmoeting 2023 onvergetelijk maken.

Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op onze website www.amstelring.nl of bekijk onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/amstelringdagbesteding 


Amstelring Inloop en Dagbesteding is een toonaangevende zorgorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van sociaal welzijn en de kwaliteit van leven van ouderen. Onze inloop- en dagbestedingscentra bieden een breed scala aan activiteiten en diensten met zorg en begeleiding zodat men ook op hoge leeftijd van betekenis kan blijven.


Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch