Tweede Paasdag, Jeugd Carrousel, nieuw kinder-radioprogramma op Rick FM, voor en door kinderen.

Het evenement vindt plaats op 10 april 2023

Op 10 april, 2e Paasdag, is de eerste uitzending van 17.00 tot 18.00 uur. De presentatie is in handen van Iefke, 13 jaar van het Alkwin College, Valerie 11 jaar van basisschool de Springschans. Dit programma, ook voor volwassenen, is vanaf groep 6. Ze worden begeleid door Ria Tammer en Astrid van Zelst. Kees Hoogervorst doet de techniek.  

Wat komt er allemaal in het programma?
Valerie heeft het met kinderen en haar klasgenoten over dagelijkse dingen, hobby‘s en ideeën. In  deze eerste uitzending praat ze met Thijs over zijn hobby de Lamborghini. Iefke heeft een leuk bak of kookrecept. Tess, van basisschool De Kwikstaart, heeft ook een vast item het Amsterdamse Bos. Met haar moeder Claudia, boswachter in het bos, praat ze over alles wat er te doen is voor kinderen. Speurtochten, kanoën en de kinderbaden. Milan is 11 jaar, wil graag architect worden en heeft een interview met Len Porton van LeN Porton Architecten uit De Hoef. Er zijn knutseltips van Astrid en ook een kinderactiviteit met Eugènie. Natuurlijk draaien ze leuke muziek die ze zelf uitzoeken en hebben ze het ook over de komende evenementen en activiteiten.


De tweede uitzending staat al gepland op 29 mei, tweede Pinksterdag. Misschien wil je meedoen en iets te vertellen over je hobby, weet je een lekker bak of kookrecept? Of wil je meer weten over een bepaald beroep, heb je ideeën? Stuur dan een mailtje (of vraag het je ouders), naar: redactie@rickfm.nl. Vermeld je naam,  leeftijd en wat je zou willen doen in dit nieuwe kinder-radioprogramma. Dan nodigen wij je uit om in onze radiostudio in De Kwakel te komen.


Kijk voor meer informatie op www.rickfm.nl