Nieuw! Inloopspreekuur voor vrijwillige inzet

Het evenement vindt plaats van 17 juni 2024 t/m 03 juli 2024

, Foto Jan Edwin Geertsema

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Uithoorn voor Elkaar organiseert op donderdag 13 juni tussen 10.00 en 11.00 uur in De Kuyper, Kuyperlaan 50 in Uithoorn een inloopspreekuur: Wat te doen na je pensioen? Het spreekuur is bedoeld voor gepensioneerden of mensen die bijna met pensioen gaan.

Misschien ben je aan het nadenken hoe je na je pensioen een zinvolle dagbesteding kunt hebben en hoe je een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. In Uithoorn zijn er veel mogelijkheden om je vrijwillig in te zetten. Samen met de coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk kun je vrijblijvend in gesprek. Je vrijwillig inzetten is waardevol voor jezelf, een ander en de maatschappij.

Verschillende doelgroepen
Voor verschillende doelgroepen komt er een inloopspreekuur om te kijken naar mogelijkheden voor vrijwillige inzet. Hier hoef je geen afspraak voor te maken. Zo is er ook een inloopspreekuur voor jongeren/studenten en voor iedereen in het algemeen.

De daaropvolgende inloopspreekuren zijn:

Voor iedereen op woensdag 3 juli tussen 15:30 en 16:30.

Locatie: De Kuyper, Kuyperlaan 50

Neem contact op voor meer informatie: vrijwilligerswerk@stdb.nl, 0297-230 280 of kijk op www.steunpuntvrijwilligerswerkuithoorn.nl of uithoornvoorelkaar.nu

 

Door Jolanda Koppenol en Jan Tilburgs