Legmeervogels: we speelden als kampioenen

07 april 2024

Trainer Jack Honsbeek van Legmeervogels is aan het aftellen. Dat zei hij op RickFM. Volgens hem speelt zijn team nu als een kampioen.

De wedstrijd in en tegen Marken begon trouwens moeizaam. De eerste 24 minuten was het volgens Honsbeek "niet om aan te gluren". Beide teams waren elkaar aan het aftasten. Ook het kunstgras was slecht, het leek volgens Honsbeek op een hockeyveld.

Daarna kwam er een aanval van Legmeervogels en meteen leidde dat tot een goal. In de 42-ste minuut nog één. Het stond voor rust al 0-2 voor Legmeervogels.

Verbeterpuntenlijst
In de rust kwam assistent-trainer Jay Kroon met een lijst met verbeterpunten. En volgens Honsbeek leidde dat snel tot resultaat.

In de tweede helft speelde de Uithoornaars met meer snelheid. "We waren duidelijk de betere partij." Niet lang na rust kwam er een doelpunt uit een penalty. En later viel ook nog de 0-4 en was het gedaan voor Marken.