Legmeervogels stap cichter bij promotie

24 maart 2024

In de streekderby tussen Legmeervogels en Amstelveen was het zelden spannend. Het was wel druk op de Randhoorn in Uithoorn. Volgens assistent-trainer Jay Kroon komt dat toch doordat het een wedstrijd was tussen de nummer 1 van de 3e Klasse B tegen de nummer 2. Ik heb nog nooit zoveel mensen gezien, zei Kroon op RickFM."

"In de eerste helft wilde Amstelveen druk zetten, bij hen lag het initiatief". Maar dat leidde volgens Kroon maar op één moment tot een kans voor Amstelveen, maar de keeper van Legmeervogels had de bal.

Tweede helft
In de Tweede helft kwam Legmeervogels scherper uit de kleedkamer. In de zestigste minuut maakte Lars van Beek de 1-0. En nog geen minuut later was er nog een doelpunt voor Legmeervogels. Deze keer van Raoul Tjong-A-Tjoe (2-0).

Amstelveen kreeg nog een paar kansen, met twee schoten op doel, maar die gingen er niet in. Het bleef 2-0 voor Legmeervogels. En dat volgens Kroon een terechte uitslag.

Volgende week gaat Legmeervogels naar Marken.

Elke zaterdag tussen 17.00-18.00 verslagen van trainers en assistent-trainers in Het Tussendoortje Live Sport op RickFM.