Ladies Rally 2023

02 juni 2023

Ladies Rally 2023

Dames, start jullie motoren! De jaarlijkse Ladies Rally is terug en belooft een dag vol plezier en avontuur te worden op zondag 4 juni. Maak je klaar om de weg op te gaan en genieten van een prachtige tour die draait om spanning en ontspanning tegelijk. Het evenement begint met een heerlijke lunch. Na de briefing gaan de teams één voor één van start. Onderweg krijgen jullie hilarische uitdagingen en leuke opdrachten voorgeschoteld, waarmee je fantastische prijzen kunt winnen.

Het thema van dit jaar is Hollywood Stars, dus wees creatief en kleed je auto en jezelf aan om indruk te maken. Er wordt een stylingprijs uitgereikt aan de best geklede auto en inzittenden. En het beste deel? De opbrengst van dit evenement gaat naar de Help ons Helpen 0297 Foundation, die families en individuen ondersteunt met voedsel, kleding en andere producten waar behoefte aan is.

Maar dat is nog niet alles – nieuw bij dit evenement dit jaar is de Sjieke kade parade, waarbij alle auto’s in optocht langs de Uithoornse kade zullen paraderen. Het zal zeker een lust voor het oog worden!

Dus dames, mis dit fantastische dagje uit met je vriendinnen niet. Je zult niet alleen een ontzettend leuke dag beleven, maar je steunt ook een goed doel. Tot ziens aan de startlijn!

MEER INFORMATIE
Start en Finish: Geostick
Amsterdamseweg 26, 1422 AD Uithoorn
11.00 uur ontvangst
11.30 uur lunch en uitleg over de Rally
12.30 uur start
16.00 uur borrel en prijsuitreiking

De inschrijving is nu geopend en de kosten bedragen € 75 per persoon, inclusief lunch en organisatiekosten (€ 25) en een donatie aan de stichting (€ 50). Meld je aan door te mailen naar lionsrallyuithoorn@gmail.com

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Hans Busscher en Monique Musch