Kunstmarkt Amstelplein 2024

Het evenement vindt plaats op 16 maart 2024

Zaterdag 16 maart aanstaande organiseert Marieke Out van MOK ( Marieke Out Keramiek) weer een kunstmarkt op het Amstelplein.

Verschillende lokale makers bieden op deze dag hun zelfgemaakte producten aan. O.a. macramé, gehaakte knuffels, keramiek, beeldhouwwerk, schilderijen en sieraden zijn er te zien.

Afgelopen september was de eerste editie van deze kunstmarkt. Het was een groot succes met veel leuke reacties van het winkelend publiek. Het uitgangspunt van de kunstmarkt is de kunstenaars een kans te geven om tegen een redelijke kraamhuur hun producten te kunnen verkopen. Om zo weer te kunnen investeren in hun hobby. Ook kunnen de kunstenaars elkaar inspireren en tips geven.

Wil jij ook nog meedoen. Wellicht samen met een vriend of vriendin? Dan kan je je nog opgeven tot eind februari bij: mariekeout@gmail.com
Kom allemaal gezellig even kijken 16 maart op het Amstelplein. De creatieve makers vertellen u graag over hun passie. Met de Pasen in aantocht vindt u hier wellicht een leuk cadeau voor uzelf of voor familie en vrienden.
Tot ziens 16 maart op het Amstelplein!

 

Bron: via Hans Busscher

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch