Jubileumuitzending Jeugdcarrousel 24 april

Het programma Jeugdcarrousel bestaat inmiddels 1 jaar. Het programma, voor en door kinderen op Rick FM, is er een keer per maand van 17.00 tot 18.00 uur. De presentatie is deze keer door; Kiki, Anna, Thijs, en Dylan.

Wat komt er in het programma?
Koningsdag en herdenking 4 en 5 mei. Het team was op bezoek bij Gerrit Burggraaf die naast zijn woonhuis in Uithoorn een klein museum heeft vol met legervoertuigen, generatoren, luchtdoelgeschut, een zoeklicht, documenten en ander materiaal uit de Tweede Wereldoorlog.

Yvonne Uijtenhove is de gast om te vertellen over haar beroep. Dat moet het team eerst raden. Astrid van Zelst heeft weer een nieuwe knutseltip en vertelt wat zij vorige jaren op Koningsdag heeft gedaan.

Eugenie de Bruijn is er ook weer met leuke Kinderactiviteiten en Kinderuitjes in Uithoorn en omstreken. Misschien is er ook nog tijd voor wat moppen.

Meedoen en eerdere uitzendingen terugluisteren
Wil je een keer meedoen en iets te vertellen over je hobby, weet je een lekker bak of kookrecept? Of wil je meer weten over een bepaald beroep. Heb je ideeën? Stuur dan een mailtje (of vraag het je ouders), naar: carrousel.rickfm@gmail.com.  Vermeld je naam, leeftijd en wat je zou willen doen in dit kinder-radioprogramma. Dan nodigen wij je uit om naar onze radiostudio in De Kwakel te komen. Volg jij de Facebookpagina Jeugdcarrousel Rickfm al?

Wil je deze jubileumuitzending terugluisteren klik dan op jubileum. Wil je vorige uitzendingen terugluisteren? Check dan onze Podcastpagina

Dit programma, ook voor volwassenen, is vanaf groep 6. Ze worden vanuit de huiskamer- radiostudio begeleid door Ria Tammer en Astrid van Zelst. Kees Hoogervorst doet de techniek.