Jeugdcarrousel 20 december 2023

15 december 2023

Jeugdcarrousel 20 december 2023

Woensdag 20 december weer een nieuwe uitzending van Jeugdcaroussel.

Het kinder-radioprogramma, voor en door kinderen, op Rick FM is er weer met een nieuw programma van 18.00 tot 19.00 uur.

De vaste presentatie is in handen van Valerie, Anna en Thijs. Gast-presentatoren zijn Lotte, Kiki en Dylan.

Dit programma, ook voor volwassenen, is vanaf groep 6. Ze worden begeleid door Ria Tammer en Astrid van Zelst. Kees Hoogervorst doet de techniek.

Wat komt er allemaal in het programma?
Kevin Giebing, brandweerman van de brandweerkazerne Uithoorn, komt praten over vuurwerk en veiligheid tijdens de feestdagen en het beroep brandweerman.

Een recept om iets lekkers te maken met bastognekoeken. De Knutseltip van Astrid is kerstballen maken met viltwol. Eugenie de Bruijn is er ook weer met leuke Kinderactiviteiten en Kinderuitjes in Uithoorn, De Kwakel en omstreken.

In het programma is er ook leuke muziek die ze zelf uitzoeken en verzoeknummers. Wil je hem terugluisteren klik dan op jeugd caroussel 20 december 2023

Misschien wil je meedoen en iets te vertellen over je hobby, weet je een lekker bak of kookrecept? Of wil je meer weten over een bepaald beroep, heb je ideeën? Stuur dan een mailtje (of vraag het je ouders), naar: carrousel.rickfm@gmail.com
Vermeld je naam, leeftijd en wat je zou willen doen in dit nieuwe kinder-radioprogramma. Dan nodigen wij je uit om in onze radiostudio in De Kwakel te komen.

Volg jij de Facebookpagina Jeugdcarrousel Rickfm al?

Wil je de vorige uitzendingen terugluisteren? Check dan onze Podcastpagina www.rickfm.nl/jeugd-carousel

 

Eigen bericht: Hans Busscher