Jan Tilburgs draagt het voorzitterschap van Rick FM over aan Henk de Vries

Vanaf 2013 was Jan Tilburgs voorzitter van Rick FM. Omdat hij ook het populaire radioprogramma Sport & Co op Rick FM heeft en daarnaast in de nieuwsredactie zit, kon hij deze activiteiten niet meer goed combineren. Intussen is Henk de Vries bereid gevonden om het voorzitterschap over te nemenIk ben Henk de Vries en woon vanaf 1963 in Uithoorn waar ik met mijn ouderlijk gezin uit Hillegom naar toe verhuisde toen mijn vader hier zijn werk vond. Ik heb op verschillende adressen in ons dorp gewoond en woon nu in Meerwijk. Ik heb twee dochters en inmiddels ook twee kleinkinderen. Vanaf de school, - en sporttijd van mijn kinderen heb ik mij beziggehouden met vrijwilligerswerk. Het langst bij atletiekvereniging AKU waar ik vrijwel vanaf de oprichting een rol heb gespeeld. Voel me betrokken bij de gezondheid en fitheid van de ouderen in de gemeente. Ik verzorgt al meer dan 35 jaar de trainingen van de trimgroep van AKU en ook voor de jeugd. Daarnaast heb ik 10 jaar geleden het initiatief genomen om een wandelafdeling op te richten bij AKU. 

Met mijn bedrijfskundige achtergrond speelde mijn arbeidscarrière zich voornamelijk af in de mobiliteitsbranche.

Eerst bij een automerk, daarna bij een kennisinstelling en tenslotte bij een overheidsinstantie. Als gepensioneerde ben ik nog steeds actief in de sport en met het welzijn van anderen. 

Bij Radio Rick FM zijn wij ons momenteel aan het beraden over het opzetten van een kwaliteitsslag. Enerzijds verzocht door de overkoepelende organisatie NLPO die het hele land heeft verzocht een kwaliteitsslag te maken door een keurmerk in te stellen. Anderzijds vanwege een permanente behoefte om ons verder te ontwikkelen.RICK FM BELUISTEREN?

Uithoorn en De Kwakel
Caiway 99.0 FM
Ether 106.3 FM
Digitaal Caiway 867
Digitaal Delta 800

Aalsmeer
Caiway 93.1 FM
Digitaal Caiway 867
Digitaal Delta 800

Amstelveen
Ziggo 917
KPN 1080
T-Mobile 2061

Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
DAB+ 5a 174,9 mhz
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/