Het is nu echt aftellen voor Legmeervogels

Foto: RickFM/Ron Koppenol

Aan het begin van het seizoen dacht Legmeervogels-trainer Jack Honsbeek dat AMVJ uit Amstelveen een team was dat het hen moeilijk zou maken, maar daar was deze wedstrijd niets van te merken.

Het was een revanche voor de thuiswedstrijd bij Legmeervogels. Honsbeek zei bij Rick FM dat het aftellen nu echt is begonnen voor het kampioenschap.

"In de eerste helft was het wedstrijdbeeld dat twee teams het elkaar moeilijk aan het maken waren. Een schaakspel, waarbij wij goed wisten hoe we hun stappen moesten elimineren."

Gebroken AMVJ
In de eerste helft waren er een paar kansen voor Legmeervogels en werd er weinig weggegeven, maar de kansen werden niet benut. In de tweede helft ging het beter. 

In de 62-ste minuut scoorden we en toen zag je een gebroken AMVJ, aldus trainer Jack Honsbeek bij Rick FM.

De tweede goal was volgens Honsbeek het geluk van de kampioen. "Maar ook kwam het door de traptechniek van Jasper Burgers. De bal vloog erin en dan is de wedstrijd gespeeld."

Legmeervogels staat nu in de derde klasse B zes punten voor op de nummer 2, Amstelveen Heemraad. En de Uithoornaars hebben ook nog een wedstrijd minder gespeeld. Het kampioenschap is in zicht.

 

Door redacteur Marco Koeleman