Circus Renz bezoekt Uithoorn

20 september 2023

Circus Renz bezoekt Uithoorn

Circus Renz Berlin staat van 29 september t/m 8 oktober op het Evenemententerrein aan de Randhoornweg in Uithoorn.

Geniet van een 2 uur durende show met clowns, jongleurs, luchtacrobatiek, vele dieren zoals paarden en kamelen, en nog veel meer!

In het programma staan paarden, afkomstig uit de bekende stallen van de familie Renz, centraal. Ook zijn er spectaculaire nummers op de grond van de piste maar ook hoog in de nok van de tent. En zal de clown ook de circustent weten te vinden?

Renz is een zeer bekende naam in de circuswereld. Ze hebben zelfs hun eigen muziek, de Renz mars. In 1842 wordt circus Renz opgericht door Ernst Jaccob Renz. De familie Renz had circusgebouwen in onder andere Berlijn, Hamburg, Bremen en Wenen.

In 1984 werd het huidige circus Renz Berlin opgericht door Bernhard en Therresia Renz in de buurt van Berlijn, het circus heeft nog steeds hun winterverblijf in de buurt van Berlijn.

In 1990 komt het circus voor de eerste keer naar Nederland en reist daar nog steeds met volle tevredenheid regelmatig rond, ook zijn er diverse andere Europese landen bezocht met het hele circus of met circusacts.

Voorstellingen:
Donderdag 5 oktober 17.00 uur

Vrijdag 6 oktober 17.00 uur

Zaterdag 7 oktober 14.00 uur

Zondag 8 oktober 13.00 uur

De circuskassa is op speeldagen geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de show. Meer informatie en online tickets www.circus-renz.nl

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Hans Busscher en Monique Musch