23 MRT | SINISTER, THE MONOLITH DEATHCULT & ARAN ANGMAR @ P60 Amstelveen

Het evenement vindt plaats op 23 maart 2024

ZWARE METALEN PRESENTS

Zaterdag 23 maart is het tijd om de gitaren uit de kast te halen, want Zware Metalen presenteert, samen met P60, een fantastische Metal-avond! Drie fantastische bands zullen het Poppodium doen beven tijdens deze gruwelijke show. De line-up bestaat deze avond uit:

Sinister
In 1988 ontstond Sinister, in het midden van de Death Metal hype, afkomstig uit Rotterdam in Nederland. Mike, André, Aad en Ron sloegen de handen ineen en de Sinister-sound was geboren. Hun debuut-cd 'Cross the Styx' zag begin 1992 het levenslicht, waarvan wereldwijd vele exemplaren werden verkocht. Vele liveshows in heel Europa volgden.

Vele liveshows en albums later is Sinister terug met een nieuwe line-up! Nederlandse Death Metal bandleden hebben een brandend verlangen om zichzelf verder te pushen dan alles wat ze ooit hebben bereikt, zowel live als in de studio. Ze hopen je op tournee te zien, wanneer de hel is ontketend!

Hail the Beast!

The Monolith Deathcult
The Monolith Deathcult is een bloedstollend superspektakel en het onheilspellende laatste, droevige hoofdstuk in het eens zo trotse muzikale landschap. Hun "muziek" is DE soundtrack van The Great Rese(n)t, een verbluffende oefening in het verbijsteren van muzikale onwetendheid. Onlogisch, spanningsvrij en gevuld met kolossale cut-rate Pro Tools-bewerkingen, maar het mist de preutsheid en onbedoelde lach die het een guilty pleasure zouden kunnen maken.

Wat we beter zullen terugbouwen, is een nieuw artistiek imperium van schokkende verlegenheid en onnodigheid. Hun boodschap is zo bot en brutaal als een loden pijp: Wij, The Monolith Deathcult, zijn de nieuwe onoverwinnelijke goden.

Aran Angmar
Aran Angmar is een Italiaanse black metal band, opgericht in 2020 door gitarist Stavros B. Het eerste opus van de band 'Black Cosmic Elements' werd uitgebracht in 2021. In 2022, met de eerste live-optredens in Italië en Duitsland, ging de band met nieuwe line-up toevoegingen de studio in om het aanstaande 'Atavism & Dying Stars' op te nemen.

Na de release van 'Atavism & Dying Stars' tekende de band een nieuw platencontract bij Soulseller Records en eind november speelde de band voor het eerst in Nederland en nam deel aan de Black Metal Revelation Europese tour met Gorgoroth, Aeternus en Impalement.

Op 23 maart staan zij live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: p60.nl/2024/zware-metalen-presents

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch