22 MRT | KENNY B @ P60 Amstelveen

Het evenement vindt plaats op 22 maart 2024

Na zijn eerste en zeer succesvolle theatertour The Story of Kenny B heeft Kenny B de smaak te pakken. De zanger van de monsterhit ‘Parijs’ laat in zijn nieuwe show met band, al zijn hits voorbij komen. Kom langs, zing mee en geniet van deze muzikale man.

Voorjaar 2024 staat hij op podia met “Den Poku”. Het aantal nummer 1 hits in Suriname is haast niet meer bij te houden. Kenny heeft in 2022 twee songs uitgebracht samen met Kater Karma, "Fa un de ya" en “Faandi". "Fa un de ya" was een grote hit in Suriname. Dit jaar was er een samenwerking met de Vlaamse zanger/presentator Niels Destadsbader. De single “Liefs voor Later” scoorde goed bij onze zuiderburen. En eind vorige maand verscheen het nummer “Never leave” dat nu de hitlijsten in Suriname bestormt.

Zijn verhaal is bekend: van de jungle van Suriname naar Paramaribo naar Nederland. Van soldaat in het leger tot woordvoerder van de binnenlandse guerrilla-strijders. Van vredesonderhandelaar tot asielzoeker. Van talloze nummer 1 hits in Suriname tot monsterhit “Parijs” in Nederland. Bij Kenny’s aanstekelijke pop en reggae kan niemand stil blijven staan.

Vrijdag 22 maart staat hij live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: p60.nl/kenny-b

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch