22 FEB | P60'S RADAR

Het evenement vindt plaats op 22 februari 2024

P60 kondigt een nieuwe editie van P60’s Radar aan! Drie opkomende acts zullen ons podium overnemen om een onvergetelijke voorstelling te geven.

Maak kennis met de Acts op de Radar van P60:

KASETO
Indierock-kwartet KASETO vindt dat je het leven niet al te serieus moet nemen. Met 90’s rock als voornaamste inspiratiebron hebben zij het doel dat je danst. Hun sound? Scheurende rock gecombineerd met een eigen touch van energieke funk. Bestaande uit Vincent op drums, Stan op leadgitaar, Dante op basgitaar, en Thijs op ritmegitaar & vocalen. Ben je er klaar voor? OK, let’s dance!

MLHA
MLHA is een jonge producer uit Amstelveen. In 2022 is ze begonnen met produceren en sinds kort heeft ze haar eigen act opgezet. Ze combineert elektronische muziek zoals deep house, psytrance en techno met symfonische invloeden waardoor er een meeslepende en energieke sfeer ontstaat. Ze neemt je mee in een ontdekking van verschillende klanken en harmonieën, toch vormt alles een eenheid en zorgt ze voor een gehele ervaring.

Until We Meet Again
Until We Meet Again is een rockband die talloze podia heeft veroverd met hun energieke optredens. Afkomstig uit verschillende muzikale achtergronden, hebben deze vier jongens zich verenigd om een geluid te creëren dat zowel krachtig als emotioneel opwindend is. Na de release van hun debuutsingle 'Girl No. 15', die in de eerste maand meer dan 20.000 streams verzamelde, is het momentum van de band in volle gang!

Mis de kans niet om deze acts te zien! Sluit je aan bij ons in P60 voor een avond vol muzikaliteit die belooft je betoverd achter te laten.

Op 22 februari staan zij live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: p60.nl/p60s-radar-jan

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch