Cultuurmarkt Uithoorn & De Kwakel

23 mei 2023

 Cultuurmarkt Uithoorn & De Kwakel

Op zaterdag 1 juli is op het Marktplein aan de Amstelkade de derde Cultuurmarkt Uithoorn & De Kwakel.


Verenigingen en clubs die cultureel en kunstzinnig actief zijn in Uithoorn en De Kwakel zullen op deze dag informatie geven over hun activiteiten. Diverse muziek- en dansgroepen geven een kort optreden op het podium tegenover de bibliotheek. Deze cultuurmarkt is er voor iedereen die zich wil oriënteren binnen het grote aanbod aan koren, orkesten, dansgroepen, toneel, film, poëzie etc. enerzijds om wellicht actief lid te worden bij één van deze groepen en anderzijds om verrast te worden door het grote aanbod aan voorstellingen, concerten en exposities.
 

Om 19.30 uur wordt de Cultuurmarkt afgesloten met een concert op de evenementen steiger tegenover de Bibliotheek. Daar treedt de Fanfare Bereden Wapens op van de Koninklijke Landmacht, één van de beste blaasorkesten van Nederland. Samen met een aantal Uithoornse solisten wordt een aantrekkelijk programma gepresenteerd.
 

De Cultuurmarkt begint om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur.
 
Binnenkort meer informatie op de website www.cultuurmarktuithoorn.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/cultuurmarktuithoorn

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Hans Busscher en Monique Musch