Zomerdrives BVK en De Legmeer

Bridgevereniging De Kwakel
Zomerdrive BVK komt op stoom

Na een wat tegenvallende opkomst op de 1e avond van de zomerdrive bij de BVK, konden we op 14 juni 24 paren verwelkomen in Dorpshuis De Quakel,Het leeuwendeel van de paren bestond uit leden van de BVK zelf en het zou natuurlijk leuk zijn als ook paren uit andere verenigingen eens de prettige sfeer bij deze nieuwe zomerdrives in de regio zouden komen ervaren.
In de A lijn waren Margo Zuidema en Francis Terra met 65% een maatje te groot voor de rest van het veld. In de B lijn introduceerde BVK voorzitter Nico Koning zijn 'maandagavondpartner' Marjan Jansen en zij eisten hier met 64,17 gelijk maar de 1e plaats op.
 Durft u het eens aan op uw vrije donderdagavond? Opgeven kan tot uiterlijk 17.00 uur, bij voorkeur  via email: bvdekwakel@yahoo.com of anders bij Gerbrand van Nigtevegt: 06-46150243.
Kosten: € 6 per paar, aanvang 19.30 uur
 
Bridgeclub De Legmeer 
Al drie lijnen bij Zomerbridge De Legmeer
Vier en veertig zomerbridgeparen noopten al op de tweede avond tot het samenstellen van een A, B en C lijn. In de A- lijn, met achttien paren, stuntten Johan Le Febre & Wim Slijkoord door met 63,80% niet alleen hier de beste te zijn ,maar zo ook het hoogste percentage van allen te behalen. In de B- lijn was de eerste plaats weggelegd voor Ineke Koek & Ellen van der Toorn die op 59,38% uitkwamen. In de C- lijn gingen de Tini’s Geling & Lotgerink voor de winst met 59,17% en starten de volgende keer dus een lijntje hoger.
Ook zin in een avondje zomerbridge en kans op een alcoholische versnapering, teken dan in voor de derde avond via: e- mail gerdaschavemaker@live.nl, of telefoon 06-83371540 en het kan ook in de zaal tussen 19.15 en 19.30 uur. Er wordt gespeeld in Dans & Partycentrum Colijn aan de Industrieweg 20 te Uithoorn, het begint om 19.45 uur en de kosten zijn € 6.00 per paar.