Zaterdag mogelijk kampioensfeest Legmeervogels

Legmeervogels kan morgen kampioen worden. Trainer Jack Honsbeek, assistent-trainer Jay Kroon en de rest van de staf zullen er alles aan doen dat het team goed voorbereid aan het duel tegen Hoofddorp gaan beginnen. 

Op de ranglijst staat s.v. Hoofddorp op de voorlaatste plaats met 21 wedstrijden gespeeld en 9 punten. Wat heeft Hoofddorp te verliezen in het duel tegen Legmeervogels? Niets. Dus Hoofddorp zal zich dan ook niet zonder slag of stoot naar de slagbank laten leiden.

In Hoofddorp heeft Legmeervogels dan wel met 0-5 gewonnen. Maar de rust ging in met een moeizaam verkregen voorsprong voor De Vogels van slechts 0-1 door een doelpunt van Youri Habing. Na de rust scoort Habing nog twee maal. De andere twee treffers werden gescoord door Lars van Beek.

Amstelveen/Heemnraad
Als Legmeervogels wint van de s.v. Hoofddorp, is het nog steeds geen kampioen. Kampioen is Legmeervogels pas als Amstelveen/Heemraaad niet wint in Broek en Waterland in het duel tegen SDOB, dat nog speelt voor een periodetitel.

SDOB tegen Amstelveen begint vooralsnog om 14.30 uur. Het zou dan best zo kunnen zijn dat als Legmeervogels wint van Hoofddorp er gewacht moet worden alvorens de uitslag van SDOB tegen Amstelveen bekend wordt.

Huldiging
De wedstrijd Legmeervogels tegen Hoofddorp begint om 14.45 uur. Als alles gunstig uitvalt voor Legmeervogels en het kampioenschap is officieel een feit, dan zal de huldiging van de spelers en stafleden direct na het laatste fluitsignaal plaatsvinden op veld 1 voor de tribune.

Aansluitend is er kampioensgezelligheid in de kantine, waarbij de eindtijd 18.30 uur is. Rick FM is bij de wedstrijd aanwezig met verslaggever Peter Brouwer en presentator Jeroen Könst.

 

Door redacteur Hans Heere