Vraag voor 24 maart 2020 subsidie aan bij het Burgemeester Kootfonds.

UITHOORN - Stichting Burgemeester Kootfonds verleent financiële steun aan verenigingen, instellingen, organisaties en personen die binnen de gemeente Uithoorn (Uithoorn én De Kwakel) werkzaam zijn op het gebied van sport, cultuur en sociaal-maatschappelijke activiteiten. Zij kunnen op grond van hun activiteiten én financiële positie, aanspraak maken op steun van de stichting.

Subsidie aanvragen
Herkent u zich hierin. Stuur dan vóór 24 maart 2020 een onderbouwde subsidieaanvraag in via het Aanvraagformulier 2020 (pdf, 58 kB). Stuur ook een zo recent mogelijk inzicht in de financiële positie van de aanvrager mee. De aanvraag stuurt u aan bkf@uithoorn.nl t.a.v. de heer T.J.J. Schrandt.

Kosten die niet vergoed worden
Het Burgemeester Kootfonds verleent in beginsel geen bijdragen in normale uitgaven. Die moeten betaald kunnen worden uit de normale inkomsten, zoals contributies en dergelijke.

Beslissing
De subsidieaanvragen worden in april 2020 door het bestuur van Stichting Burgemeester Kootfonds beoordeeld. Alle aanvragers krijgen schriftelijk bericht van de beslissing.

Contact
Voor meer informatie, neem contact op met de heer T.J.J. Schrandt, tel. (0297) 513185.