Uithoorn 200 jaar 28 juni

28 juni 2020

Uithoorn 200 jaar 28 juni

Zondag 28 juni van 10.00 tot 11.00 uur op Rick FM de twintigste uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen. Terugluisteren klik dan hier Twintigste edite

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit vijfde interview vertelt ze o.a. over de drugsproblematiek o.a. qat in Uithoorn.
Foto; ANP

Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over de braderie in De Kwakel uit 1991.

De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Frank van der Lende. Nu is hij een landelijk bekende DJ bij 3FM. Hij begon op 16-jarige leeftijd zijn radio loopbaan bij Rick FM met het wekelijkse programma "Een Uurtje Ellende met Frank van der Lende".

Chris Woerden vertelt in zijn historische column verder over het ontstaan de sportverenigingen in Uithoorn en De Kwakel. Hij heeft het o.a. over Sport en Vriendschap uit De Kwakel, KDO, VVU, VDO. 

We hebben in het kader van de 200 seconden van een inwoner uit De Kwakel of Uithoorn een gesprek met mevrouw Van de Bosch, die samen met haar man, die voor de Cindu kwam werken, naar Uithoorn kwam. 

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze uitzendingen, dat kan. Maak dan een geluidsopname van 200 seconden waarin u vertelt wie u bent en wat u kwijt wil over Uithoorn, De Kwakel en Thamen. Mail dit met de vermelding van uw contactgegevens naar; uithoorn200@rickfm.nl

De muziek in deze uitzending is een selectie uit de gemeente Uithoorn Top 200. Wilt u ook een nummer aanmelden voor deze Top 200 ga dan naar het opgaveformulier op de website,Top 200

De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichtingen Oud Uithoorn/De Kwakel en De Kwakel Toen & Nu en wordt op woensdag 24 juni herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op deze website, Podcasts

Ook zijn onze podcasts via Spotify, iTunes en Google te beluisteren onder Uithoorn 200 jaar.