Uit de Kunst zondag 13 juni, herhaling woensdag 16 uni

Het evenement vindt plaats van 13 juni 2021 t/m 16 juni 2021

Zondagmorgen 13 juni van 10.00 tot 11.00 uur een speciale uitzending “Uit de Kunst”.

We duiken in deze 36e uitzending in de kofferbak, of eigenlijk de “coverbak”. Het eerste half uur hoor je het origineel of een van de eerste versies van een plaat, het tweede half uur dezelfde nummers, maar dan door een andere artiest. Met o.a. The Beatles, Minnie Riperton, Nina Simone, Grace Jones, Johnny Cash, Bob Dylan, Nirvana, Soft Cell en Lenny Kravitz.
Daarnaast natuurlijk ook de culturele agenda.

“Uit de Kunst” is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm