Uit de Kunst op zondag 26 september, herhaling woensdag 29 september

Het evenement vindt plaats op 26 september 2021

Zondag 26 september van 10.00 tot 11.00 uur in 'Uit de Kunst' een interview met Ferdinand Beuse en Anja Beense, organisatoren van de Cultuurmarkt Uithoorn. Die is op zaterdag 2 oktober op het buitenterrein van het Alkwin Kollege, Weegbree 55 in Uithoorn. Daarnaast fijne muziek en de culturele agenda.

Cultuurmarkt Uithoorn:
22 verenigingen en clubs die cultureel en kunstzinnig actief zijn in Uithoorn en De Kwakel zullen op deze dag informatie geven over hun activiteiten op het gebied van o.a. zingen, dansen, muziek maken, toneelspelen, schilderen en beeldhouwen. Verschillende muziek- en dansgroepen geven ook een kort optreden op het podium.

Deze cultuurmarkt is voor iedereen die zich wil oriënteren binnen het grote aanbod aan koren, orkesten, dansgroepen, toneel, poëzie, etc. Enerzijds om wellicht actief lid te worden bij één van deze groepen en anderzijds om verrast te worden door het grote aanbod aan voorstellingen, concerten en exposities.

De Cultuurmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Meer informatie over het programma, deelnemende groepen en aanmeldmogelijkheden zijn te vinden op de website. Groepen die zich nog willen aanmelden zijn van harte welkom en vinden op de website de contactgegevens van de organisatie. www.cultuurmarktuithoorn.nl

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio. Heeft u tips voor 'Uit de Kunst'? Mail ze dan naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

'Uit de Kunst' is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.


We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

De zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm