Sport bij Rick FM op zondag 24 maart

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 24 maart om 11.00 uur met Sport & Co.

In de competities van Legmeervogels en KDO staat zondag de twintigste speelronde op het programma. Legmeervogels speelt thuis tegen Zeeburgia en aast op revanche na de eerder 7-4 nederlaag in Amsterdam. Trainer Florian Wolf doet de voorbeschouwing. Johan Stange kijkt vooruit naar het duel tussen Laakkwartier en KDO. Beide ploegen treffen elkaar opnieuw, kort na de eerdere 5-1 zege in De Kwakel. Jan van der Maarl beschouwt het derde klasseduel tussen Voorschoten'97 en RKDES voor. Verder wordt het programma van de derde klasse Laag C (FC Aalsmeer is daarin zondag vrij) doorgenomen en wordt er teruggekeken op de uitslagen en de stand van de eerste klasse A zaterdag. FC Aalsmeer speelde thuis tegen BOL en Argon ontving FC Breukelen. De sportagenda wordt doorgenomen: wat is er te doen op de velden en in de zaal?

In het tweede uur is er het sportnieuws en de uitslagen van de denksporten. Te gast in de studio zijn Samantha Maas en Sylvie Overwater van Tennisclub Qui Vive. De tennisclub houdt zondag 31 maart van 10.00 tot 14.00 uur een open dag op het complex aan de Vuurlijn. De dames zullen van alles vertellen over de activiteiten die op stapel staan. Bart Smit kijkt vooruit op de hockeyduels van Qui Vive die zondagmiddag op het programma staan. De uitgaansagenda vormt de afsluiter van de uitzending.

Sport & Co wordt gepresenteerd door Cor Onderwater en Jim Voorn. De techniek en de muziekkeuze zijn in handen van Monique Musch.

Tussen 14.00 en 16.30 uur is er een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Chris Vermeij doet vanaf De Randhoorn verslag van de wedstrijd Legmeervogels - Zeeburgia. Jordan Smits is op sportpark Laakkwartier, aan de Jan van Beersstraat in Den Haag, bij de wedstrijd Laakkwartier - KDO en Eppo Buskermolen reist af naar sportpark Adegeest in Voorschoten, voor het verslag van de wedstrijd Voorschoten'97 - RKDES. Bart Smit vertelt alles over de hockeywedstrijd van de heren van Qui Vive, uit bij Zwart-Wit, aan de Galderseweg in Breda. De presentatie, techniek en muziekkeuze zijn in handen van Jeroen Könst.

Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.

Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.

Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.