Sport bij Rick FM op zaterdag 4 en zondag 5 mei

Het sportweekeinde bij Rick FM begint zaterdag al tussen 15.00 en 18.00 uur met Het Tussendoortje Live Sport zaterdag, gepresenteerd door Jeroen Könst en Peter Brouwer. Omdat Legmeervogels komende zaterdag kampioen kan worden, een iets ander Tussendoortje. Jeroen presenteert vanuit de studio en Peter is aanwezig op sportpark Randhoorn, om de wedstrijd tussen Legmeervogels en Hoofddorp te volgen voor de luisteraars. Indien Legmeervogels kampioen wordt, zullen er interviews volgen met trainers en spelers. Verder in deze uitzending de uitslagen, standen en programma's van het zaterdagvoetbal. De uren van 16.00 tot 18.00 worden zondagmiddag herhaald tussen 14.00 en 16.00 uur, inclusief nabeschouwingen van de duels van FC Aalsmeer zaterdag en RKDES.

Sport & Co

Zondag is er tussen 11.00 en 13.00 uur een nieuwe uitzending van Sport & Co. De presentatie wordt gedaan door Jan Tilburgs en Willeke Rotteveel, de techniek is in handen van Jan Tilburgs. Er is vandaag geen zondagvoetbal en ook de hockeydames van Qui Vive hebben een vrije dag. Voor de luisteraars is er echter veel interessants te horen.

In het eerste uur:
- Interviewmet de deze week overleden organisator van de bevrijdingsloop Wil Voorn
- Joris Voorn, van de directie van de Tour de Kwakel. Op 1 mei startte de inschrijving voor het oudste Tourspel van Nederland.
- (onder voorbehoud) Fabian Melchers, van URKV Michiel de Ruyter, over het kanopolo weekend. Je kunt er niet alleen kijken, maar ook meedoen.
- Linda van Rekum – De Beij, van honk- en softbalvereniging Thamen, over de gespeelde en te spelen wedstrijden van de eerste honk- en softbalteams.
- de sportieve agenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?


In het tweede uur (tussen 19.00 en 20.00 uur ook te horen op Radio Aalsmeer):
- Wouter Otto, trainer van de heren-1 van Qui Vive, met de voorbeschouwing op de thuiswedstrijd tegen Alphen.
- Anton Bouter van de Vitality Club Uithoorn. Elke week komt deze groep senioren bij elkaar bij de UWTC. Bewegen en sociale contacten zijn daarin centraal. Je kunt zomaar aansluiten.
- Een gesprek met Renz, één van de organisatoren van de Kids Adventure Walk, die op Hemelvaartsdag op het programma staat voor geïnteresseerde kinderen.
- (onder voorbehoud) Pieter Voorn van volleybalvereniging SAS. Zij sloten het seizoen af met drie kampioensteams en kijken terug op een mooi seizoen.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en X.