Sport & Co op zondag 18 april

Tussen 11.00 en 13.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Sport & Co. De presentatie wordt verzorgd door Ton van der Bruggen en de techniek en muziekkeuze zijn in handen van Edwin Blom.

In het eerste uur zijn er gesprekken met:
- Wim Verlaan, voorzitter van de AKU en één van de inleiders in het Sportcafé van morgenavond. Wim gaat het daar hebben over de Veilige Sportvereniging. Wij krijgen vast een voorproefje.
- Hans van Kasteren en Wim van Zwieten, praktijkbegeleiders bij de jongste jeugd van RKDES. Dit is de achtste van een serie wekelijkse interviews, met tips voor iedereen die met jeugdsport te maken heeft. Het interview gaat verder in het tweede uur.
- Henk de Vries van de wandelafdeling van de AKU. Wist u dat het verstandig is om ook voor en na het wandelen rek- en strekoefeningen te doen? Natuurlijk een paar wandeltips en u kunt nu al mee doen aan de Avondvierdaagse.
- Henk van der Greft, van de handbalafdeling van Legmeervogels. Zij organiseren volgende week een vriendinnendag.

In het tweede uur zijn er interviews met:
- Het vervolg van het gesprek met Hans van Kasteren en Wim van Zwieten.
- Veel aandacht voor het eerste Sportcafé dat morgenavond gehouden wordt. Het is digitaal en iedereen kan daar aan meedoen. Opgeven kan vandaag nog via erik.leus@uithoorn.nl.
- Corien Baijens van Uithoorn voor Elkaar. Er is een MQ-scan geweest in Uithoorn. Wat dat is en wat de resultaten zijn horen we van Corien.
- Frank den Butter van Legmeervogels over het binden en boeien van vrijwilligers in en sportverenging.
- Jan Tilburgs over de rol die wij als lokale omroep hebben om mensen tot meer bewegen te verleiden.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op het hoogte van het (sportieve) nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel. Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.