Speurtocht in De Kwakel

Het evenement vindt plaats van 08 augustus 2020 t/m 16 augustus 2020

DE KWAKEL - Na een groot succes in Uithoorn is het nu de beurt aan de Kwakel. Een QR Code speurtocht Help het sprookjesbos verdwijnt. Een spannend sprookje waarbij Hans en Grietje het sprookjesbos moeten gaan redden. Een sprookje speciaal geschreven voor kinderen van 4 tot12 jaar  in de Kwakel en Uithoorn. Maar natuurlijk is een sprookje  voor alle leeftijden leuk.  De QRCode speurtocht start in de Kwakel bij de slagerij in de Kerkstraat.

Met je mobiel kun je de QR. COdes scannen waar je telkens een stukje film kunt kijken. Onder het filmpje staat waar je je volgende code kunt vinden.

Meedoen is gratis en Aanmelden is niet nodig j Ben  je net terug van vakantie? Dan kun je nog net even meedoen want de codes blijven hangen tot 17 augustus. Je kunt ook nog een prijs winnen maar dan moet je natuurlijk wel even een mailtje sturen met een antwoord maar dat zie bij de laatste 14de code.

De winnaars worden 19 aug bekend gemaakt.

Je hoeft niet in de Kwakel te wonen om de tocht te lopen dus  maak een leuke wandeling in de Kwakel van ongeveer 60 tot 90’minuten en vergeet geen drinken mee te nemen.

Op de foto de winnaars van de speurtocht in Uithoorn.