Red Hot Chili Pipers

Het evenement vindt plaats op 31 oktober 2024

ER WAS NOG NOOIT ZO’N ACT!

Er was nog nooit zo’n act als The Red Hot Chilli Pipers, van hun formatie in 2002 en een cameo-optreden op T in the Park in 2004 met de Darkness tot een eigen optreden op het hoofdpodium in 2014. De afgelopen tien jaar zijn de Red Hot Chilli Pipers uitgegroeid tot de beroemdste doedelzakband ter wereld... ooit! Doedelzakken met attitude, drums met een Schots accent en een show die mensen met een warm hart en een glimlach op hun gezicht achterlaat.

Over de Red Hot Chilli Pipers:
In 2023 +2024 gaat de band op wereldtournee om hun 20-jarig jubileum te vieren. De tour gaat gepaard met de release van een eerste Best Of Live-album in het voorjaar van 2023, met nieuwe opnames van al hun meest geliefde nummers.

De prestaties van de band hebben ongelooflijke hoogten bereikt met hun baanbrekende fusie van traditionele Schotse muziek en rock / pop Anthems, die ze trots "Bagrock" noemen. De Red Hot Chilli Pipers zijn écht een unieke ervaring.

De Chilli's zijn nog nooit zo veelgevraagd geweest voor hun aanstekelijke stijl van feel good muziek die mensen over de hele wereld aanspreekt. Ze hebben een indrukwekkende groep muzikanten, dansers en zangers uit Schotland en daarbuiten verzameld, velen met wereldkampioenschapstitels en allemaal uitzonderlijke artiesten met indrukwekkende referenties en kwalificaties.

In 2014 brachten The Chilli Pipers een live DVD en CD uit getiteld 'Live at the Lake'. In een explosieve avond vol entertainment is deze voorstelling vastgelegd op deze live DVD en CD, waarbij ze 16 muzikanten en dansers over de Atlantische Oceaan brachten om op te treden op Milwaukee Irish Fest, de spirituele thuisbasis van de band in de VS. Ze legden de unieke en explosieve kracht van de Chilli Pipers vast in een onvergetelijke avond aan de oevers van Lake Michigan. Tracks zijn onder andere: Insomnia, Gimme All Your Lovin', Thunderstruck, Everybody Dance Now, Amazing Grace, Fix You, Chasing Cars, Wake Me Up, Don't Stop Believin en We Will Rock You.

Op 31 oktober staan zij live op het podium van P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/2024/red-hot-chilli-pipers

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch