Nieuwe aflevering van Jeugdcaroussel op woensdag 24 januari

18 januari 2024

Nieuwe aflevering van Jeugdcaroussel op woensdag 24 januari

Woensdag 24 januari is er weer een nieuwe uitzending van Jeugdcaroussel. Het kinder-radioprogramma, voor en door kinderen op Rick FM is er weer een keer per maand. Woensdag op een nieuw tijdstip van 17.00 tot 18.00 tot uur. De vaste presentatie is in handen van Valerie, Iefke, Anna en Thijs. Gast-presentatoren zijn Kiki en Dylan.

Dit programma, ook voor volwassenen, is vanaf groep 6. Ze worden begeleid door Ria Tammer en Astrid van Zelst. Kees Hoogervorst doet de techniek.

Wat komt er allemaal in het programma? Teurgluisteren klik dan op jeugdcaroussel 24 januari 2024

Stephan de Meijer over zijn werk in Restaurant Burgerlijk in Mijdrecht. En over zijn hobby, Het Meezingteam, samen zingen met Marvin. Hij heeft ook een recept om iets lekkers te maken.

Onderwerp Dyslexie. Dylan vertelt over zijn Dyslexie en beantwoord vragen.

De Knutseltip van Astrid is iets maken voor vogels in de winter. Eugenie de Bruijn is er ook weer met leuke Kinderactiviteiten en Kinderuitjes in Uithoorn, De Kwakel en omstreken.

In het programma is er ook leuke muziek die ze zelf uitzoeken en verzoeknummers.

Misschien wil je meedoen en iets te vertellen over je hobby, weet je een lekker bak of kookrecept? Of wil je meer weten over een bepaald beroep, heb je ideeën? Stuur dan een mailtje (of vraag het je ouders), naar: carrousel.rickfm@gmail.com
Vermeld je naam, leeftijd en wat je zou willen doen in dit nieuwe kinder-radioprogramma. Dan nodigen wij je uit om in onze radiostudio in De Kwakel te komen.

Volg jij de Facebookpagina Jeugdcarrousel Rickfm al?

Wil je de vorige uitzendingen terugluisteren? Check dan onze Podcastpagina Jeugdcaroussel