Nederland Leest over voeding

Het evenement vindt plaats van 28 november 2018 t/m 30 november 2018

In november verslinden we boekenkasten… We lezen over koken, cultuur en lifestyle, voedingstechnologie en milieu. De Bibliotheek Amstelland staat van 1 tot en met 30 november namelijk in het teken van Nederland Leest en dit jaar is het thema Voeding. Omdat we zijn wat we eten.
 
Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de Bibliotheek te verkrijgen is. Een heerlijk boekje vol sappige verhalen van vijf specialisten; Rosanne Hertzberger, Charlotte Kleyn, Marion Pauw, Joël Broekaert en Pierre Wind. Zij benaderen het thema elk vanuit hun eigen expertise en stijl. Het is fictie en non-fictie, met de nodige verfrissend informatieve passages en een zoete afsluiter. Je bent wat je leest is tijdens openingstijden in de bibliotheek te verkrijgen.
 
 
Meer informatie over Nederland Leest, Voeding en overige activiteiten is te vinden op de website van de Bibliotheek Amstelland www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken.