Muziekvoorstelling Nachtlicht met Mike Boddé, Merel Vercammen en Sterre Konijn in Flower Art Museum

Het evenement vindt plaats op 08 november 2019

AALSMEER - Vrijdag 8 november is het laatste concert van dit jaar in het Flower Art Museum. Merel Vercammen (viool) speelt dan samen met Mike Boddé (piano) en Sterre Konijn (zang) de voorstelling Nachtlicht. Op het programma staan composities van Debussy en Fauré tot Paul McCartney en Nina Hagen. En improvisaties, teksten van Mike en eigen liedjes van Sterre.

De begenadigde violiste Merel Vercammen is dit jaar ‘musican in residence’ van het Aalsmeerse museum. Elk kwartaal is er een concert waarbij Merel telkens samen met andere musici optreedt. Het leverde al drie zeer verrassende en kwalitatief geweldige concerten op, in de bijzondere ambiance van het museum met telkens nieuwe tentoonstellingen.  

Het vierde en laatste concert van dit jaar heeft een line-up om u tegen te zeggen. Merel speelt ditmaal samen met Mike Boddé, bekend als kleinkunstenaar, imitator, auteur, liedjesschrijver en pianist. Tegenwoordig is hij o.a. vaste gast in het programma Podium Witteman. Het trio wordt gecompleteerd door zangeres Sterre Konijn. Zij heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het grensgebied van muziek en theater en zong, speelde en componeerde in producties van o.a. Theater Sonnevanck en Herman van Veen. Daarnaast is zij zangdocente aan de Arnhemse Toneelschool.

Deze drie topmusici brengen 8 november de voorstelling Nachtlicht: een muziekvoorstelling over de slaap en het onderbewuste. Beleef de nacht intens met Sterre, Merel en Mike. Beleef hun dromen en hun nachtmerries. Laat je meevoeren naar het moment waarop het onderbewuste spreekt, het moment dat creativiteit het licht vindt.

Luister naar nachtmuziek in het schemerduister; nachtelijke jazz, nachtelijke improvisaties en natuurlijk ‘nocturnes’: de nachtmuziek uit de klassieke wereld. En hoe donker het ook wordt, de drie zorgen altijd dat er een vlammetje in de duisternis blijft branden; een nachtlampje van mooie muziek, de muziek van het nachtlicht.

Voor de voorstelling op vrijdag 8 november met aanvang 20.00 uur is nog een beperkt aantal kaarten te koop. Kaarten kosten € 25 p.p. en zijn inclusief een kopje koffie/thee en toegang tot de tentoonstelling ‘A Tribute to Flowers’. Tickets reserveren kan via www.flowerartmuseum.nl of door te mailen naar info@flowerartmuseum.nl. Het adres van het Flower Art Museum is Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer.