KnA Middelbare Muziek Meesters.

UITHOORN - Het project Middelbare Muziek Meester gaat weer van start. Op zondagmiddag 11 december om 14.00u. bent u van harte welkom in ons muziekgebouw aan het Legmeerplein49 in Uithoorn. U kunt dan kennis maken met de verschillende instrumenten en enkele leden van de vereniging. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. Om 16.00u sluiten we af.

We hopen u te mogen verwelkomen op 11 december
Muziekvereniging KnA startte in 2017 het project Middelbare Muziek Meesters.
Een project om volwassenen te inspireren om een muziekinstrument te leren bespelen of dit opnieuw op te pakken.
Omdat de vorige edities zeer enthousiast ontvangen zijn willen we dit weer gaan opstarten en is er de mogelijkheid om u in te schrijven voor de nieuwe editie. Dat houdt het volgende in:
KnA biedt de mogelijkheid om, tegen een gereduceerd tarief, gedurende zes maanden lessen te volgen op een instrument naar keuze. Eventueel kan er een instrument van de vereniging worden gehuurd.
Deze proefperiode wordt afgesloten met een concert. U krijgt dan de gelegenheid om,  samen met andere deelnemers aan het project, samen te spelen  met het huidige orkest van KnA.
Op deze manier kunt u ervaren hoe leuk het is om in een orkest te spelen.
Heeft u interesse? Kom dan op zondag 11 december tussen 14:00 en 16:00 uur  naar het Legmeerplein 49 in Uithoorn.

Hier kunt u kennismaken met orkestleden van KnA en hun instrumenten. Tevens is er gelegenheid om in te schrijven.
Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen en wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. https://www.kna- uithoorn.nl/contact-us/