In memoriam HENK FILIUS

Onze gewaardeerde medewerker Henk Filius is niet meer. Op maandag 29 oktober is Henk na een lange periode van wilskrachtig door willen leven toch nog onverwacht overleden.
 
We herinneren ons Henk als een man vol passie van muziek, film en radio maken, die zoveel mogelijk van het leven genoot met zijn Dineke, de kinderen, vrienden en radio-collega's.
 
Ondanks zijn ziekte voelde Henk zich nog nauw betrokken bij Rick FM en hij heeft de laatste jaren veel tijd ingezet om het Rick FM archief op orde te brengen.  Henk had nog veel plannen om dit om te zetten naar historische uitzendingen. Helaas is hem die tijd niet gegeven.
 
Henk is één van de oprichters van Radio Informatie de Kwakel (RIK). Rick FM zit in zijn DNA en zijn DNA zit in Rick FM. Henk we zullen je missen. We wensen Dineke, Clarissa en Bas, Michel, Bianca en verdere familie heel veel sterkte met dit verlies.
 
.  

Vrijdag 2 november is er van 18.45-19.30 gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren in het uitvaartcentrum op de Zwarteweg 108, 1431 VM Aalsmeer.
 
Zaterdag 3 november om 13.00 wordt er afscheid genomen van Henk in de aula op de gemeentelijke begraafplaats Ophelialaan 232a, 1431 HA Aalsmeer. Aansluitend wordt Henk begeleid naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats.