Hockneys schilderij tot leven op Museumplein

Naar aanleiding van de populaire tentoonstelling Hockney – Van Gogh: The Joy of Nature brengt het Van Gogh Museum het iconische schilderij The Arrival of Spring in Woldgate van David Hockney tot leven op het Museumplein in Amsterdam.

Op 20, 21 en 22 maart om 20 uur transformeert de kolossale lichtkunst van kunstenaarscollectief Blauwe Uur en de live muziek van harpist Remy van Kesteren het Museumplein van een koele winteravond naar een levendige voorjaarsdag met de Arrival of Spring LIVE. Een vrij toegankelijk spektakel,

Arrival of Spring LIVE is duurt ongeveer 20 minuten. Rond 20.30 uur wordt de lichtshow herhaald. Op 20 en 21 maart speelt Remy van Kesteren live, op 22 maart is zijn muziek te horen, maar wordt er niet live gespeeld.. Tijdens Arrival of Spring LIVE op 20 en 21 maart is de tentoonstelling Hockney - Van Gogh: The Joy of Nature in het Van Gogh Museum tussen 18 en 22 uur vrij toegankelijk. Gratis tickets zijn online te boeken en aan de deur verkrijgbaar (let wel, vol = vol).