Drie dagen sport tijdens pinksterweekeinde

Het sportweekeinde bij Rick FM beslaat dit weekeinde drie dagen, omdat het zondagvoetbal op maandag (Tweede Pinksterdag) wordt afgewerkt.

HET TUSSENDOORTJE LIVE SPORT ZATERDAG

De aftrap van de serie sportuitzendingen is traditiegetrouw op zaterdag, met Het Tussendoortje Live Sport. De presentatie wordt gedaan door Peter Brouwer. In deze uitzending de nabeschouwingen van de voetbalwedstrijden van de zaterdagteams. Legmeervogels speelde in Reeuwijk tegen het al gedegradeerde RVC'33 en moest winnen om niet rechtstreeks te degraderen. Of dat gelukt is vertelt trainer Alain Hijman (die zaterdagmiddag hopelijk voor de Uithoornse club nog niet voor het laatst als trainer op de bank zat). FC Aalsmeer, vorige week kampioen geworden, speelde de laatste competitiewedstrijd thuis tegen EMM'21 uit Roelofarendsveen. Trainer Ted Verdonkschot blikt terug op deze wedstrijd en RKDES sloot de competitie af met een duel op eigen veld tegen Sporting Leiden. Trainer Raymond de Jong doet de nabeschouwing. Verder in deze uitzending de uitslagen en eindstanden van de tweede klasse D en de derde klasse A en het voetbalprogramma voor pinkstermaandag.

SPORT & CO

Zondag is er tussen 11.00 en 13.00 uur een nieuwe aflevering van Sport & Co. De presentatie wordt verzorgd door Peter Brouwer en de techniek en muziekkeuze is in handen van Jelmer Liesveld.

In het eerste uur:
- Johan Stange van KDO, met de voorbeschouwing op de wedstrijd SCPB'22 - KDO, morgenmiddag in Badhoevedorp. KDO moet winnen, want bij een gelijkspel of verlies is degradatie een feit voor de Kwakelse ploeg.
- Wilco van de Laarse van FC Aalsmeer, met een vooruitblik op het duel in Rotterdam, aan de Kralingse Plas, tussen HOV/DJSCR en FC Aalsmeer. FC Aalsmeer moet winnen om kans te blijven houden op deelname aan de nacompetitie.
- Linda van Rekum - De Beij, over de gespeelde honk- en softbalwedstrijden en het programma van de teams van Thamen en over de NL Little League.

In het tweede uur (ook op radio Aalsmeer te horen vanaf 19.00 uur):
- Mark van der Mast, van de BMX afdeling van UWTC, over de Noord Holland Cup, die zaterdag op het complex van UWTC werd verreden.
- Martin van Wiltenburg van de Lionsclub, over de Ladies Rally die ze binnenkort organiseren.
- Wim van Scheppingen van de Rotaryclub Aalsmeer, over het jaarlijkse Amsterdamse Bos Golftoernooi. .

In deze uitzending ook de uitslagen van het pandoeren en de sportagenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?

HET TUSSENDOORTJE LIVE SPORT MAANDAG

Op Tweede Pinksterdag is er tussen 14.00 en 17.00 uur een aflevering van Het Tussendoortje Live Sport, gepresenteerd door Jeroen Könst. Met de live verslagen van de wedstrijden SCPB'22 - KDO (door Jordan Smits) en HOV/DJSCR - FC Aalsmeer (door Rob Springintveld). Na afloop de nabeschouwingen met de trainers Edwin Reder (KDO) en Bas Groenveld (FC Aalsmeer). Verder in deze uitzending de sportagenda en veel muziek.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.