De lat gaat omhoog bij KDO

De winst van KDO op de koploper Sporting '70 (2-1) laat volgens trainer Lex van der Horst zien dat de lat omhoog kan. Er komen volgens hem nog een paar mooie wedstrijden aan.

De wedstrijd was donderdagavond vanwege Koningsdag. En dat pakte goed uit. "We hebben het beste KDO gezien van het seizoen", zei Van der Horst op Rick FM.

"Sporting '70 begon positief agressief, het is een mooie ploeg. Het was echt een mooi voetbalgevecht."

Gelijkmaker
Vlak voor rust scoorde KDO de 1-0. Na rust hadden de Kwakelaars het even moeilijk. Er waren kansen voor Sporting '70, die gingen er in eerste instantie niet in, maar uiteindelijk viel toch de gelijkmaker.

"Maar we kwamen terug", zei Van der Horst. Het werd 2-1 en volgens hem was het vanaf dat moment een gelopen race.

"Iedereen is nu voetbalfit, ook de jongeren pikken aan, waardoor er een andere groepsdynamiek komt en dat is mooi om te zien."

Van der Horst wil de komende wedstrijden nog wat laten zien en misschien zit er nog meer in dan de zesde plaats op de ranglijst.