Crash online

Aalsmeerderbrug -Net als vele andere culturele instellingen en bedrijven zijn wij gesloten in verband met de aangescherpte regels van de overheid, die voor uw en onze persoonlijke veiligheid zijn ingesteld.

Wij willen echter wel met u in verbinding blijven. Daarom lanceren wij “Contrails Online”

De Contrails online
Donateurs kennen hem, de Contrails; ons kwartaalblad met daarin updates over het museum, achtergrondinformatie, interessante artikelen en meer.

Zolang de sluiting duurt zullen wij naast de normale Contrails ook geregeld de Contrails Online uitbrengen, deze is voor eenieder vrij te downloaden van onze website. In de Contrails Online worden onder meer artikelen uit de eerdere Contrails gepubliceerd en objecten uit onze collectie uitgelicht.

 

In de eerste editie stellen wij onszelf kort voor, vertellen wij u over de Vickers Wellington PH-C. Het eerste onderzoek van onze stichting en de reden van het ontstaan van CRASH. En wordt het verhaal verteld over de Foxhole radio.

 

Deze en volgende edities zijn te vinden via: https://www.crash40-45.nl/crash-online/

Wij hopen dat u van deze edities geniet.

 

Ook hebben wij de inhoud van ons YouTube Kanaal uitgebreid. Er volgt meer.

 

Voor meer informatie over het museum en het werk van het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum ’40- ‘45 kunt U de website www.crash40-45.nl, Instagram of onze Facebookpagina raadplegen.