Buurtbeheer Zijdelwaard houdt najaarsgesprek

Het evenement vindt plaats op 20 november 2018

Twee keer per jaar overlegt Buurtbeheer Zijdelwaard met buurtbewoners in een gezamenlijk bewonersoverleg. Het eerstkomende overleg is vastgesteld op dinsdag 20 november in het Dienstencentrum (Bilderdijkhof) om half acht.
 
Vereniging Buurtbeheer Zijdelwaard nodigt alle bewoners van Zijdelwaard uit voor het najaars-bewonersoverleg. In dit overleg kunnen alle onderwerpen aan de orde komen die bewoners en/of het bestuur van de vereniging belangrijk vinden. Voor het eerstvolgende overleg hebben wij de volgende onderwerpen op de agenda gezet:
 

Veiligheid in en om het huis: iemand van de brandweer komt ons meer vertellen over brandpreventie en (een beetje) brandbestrijding;
Onze wijkagent, Radjin Kalikadien, is aanwezig om met u van gedachten te wisselen;
Willem Körnmann praat u weer bij over kinderboerderij De Olievaar;
Wij vertellen u iets over de voortgang van de plaatsing bij de hoogbouw van ondergrondse PMD-containers;
We brengen u graag op de hoogte van onze plannen voor de herfst en voor onze Kerst/eindejaarsactie (15 december);
Tot slot verwijzen we u graag naar ons tweewekelijkse spreekuur op woensdag van 11.00 tot 12.30 uur, per maand wisselend tussen Perlo en Kwalitaria.
 
Angeline Suiker, Arnoud van Markesteijn, Kees ter Beek en Gerrit Roseboom nodigen u van harte uit voor het bewonersoverleg op dinsdag 20 november 2018 in het Dienstencentrum. U bent vanaf 19.15 uur welkom en we beginnen om 19.30 uur en verwachten rond 21.30 uur af te sluiten.